GTX 1050 Ti sistemde Assassin's Creed 1 oynarken ekran donuyor

İşletim sistemi
Windows 10

BeratKya00

Decapat
Daha fazla  
RAM
XPG D30 8*2
Ekran kartı
MSI GTX 1050Tİ AERO 4GB
Anakart
ASUS B450M A II
İşlemci
RYZEN 5 1400
Arkadaşlar merhaba Assassin's Creed serisine başlamayı düşünüyordum. Ubisoft hesabımda da 1 ve 2 varmış AC1 belli bir süre oynadım. Tamir adlı arkadaşı öldürmek için şama geldim oyunu kaydedip çıktım tekrar girdiğimde donmaya başladı oynanmayacak noktaya geldi askerlerle savaşa giriyorum donuyor koşuyorum donuyor ekran kartını %87 işlemci %25'lerde kullanıyor neden olabilir?

Donmamasi gerekir aslin da . herhangi bir grafik modu ile ultra ayarlar da 4 k oynamiyorsan fakat ubisoft hesabin da save sorunu var otomatik kayit secenegini oyuna girerken kapat. bzn hata veriyor.

Donmamasi gerekir aslin da. Herhangi bir grafik modu ile Ultra ayarlar da 4 k oynamiyorsan fakat Ubisoft hesabin da save sorunu var otomatik kayit secenegini oyuna girerken kapat. Bzn hata veriyor.

AC 1'de otomatik save yok kasması gerektiğini biliyorum fakat önceden bu hiç yoktu ara ara takılmalar vardı normal olarak eski oyun fakat bu çok ayrı ona göre ani donma giriyor 4 5 saniye kitliyor ekranı oynanmayacak derecede.

Oyun a yama vs kurdunmu?
Anonymous ceviri nin yamasin dan da olabilir . dosyalari ubisoft ayarlarin dan dogrula de bakalim ne olacak .

İnterneti kapatıp oynarsan sorun çözülecektir. Aynı sorun bende de vardı. Bu şekilde çözdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…