Y Yaxkas Femtopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #1 MEMORY.rar GTX 1050 Ti. Windows 10. Bilgisayarım mavi ekran yiyordu fazla ısınmadan dolayı macun değişildi, temizlendi. Şimdi de böyle bir mavi ekran yiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2022
MEMORY.rar GTX 1050 Ti. Windows 10. Bilgisayarım mavi ekran yiyordu fazla ısınmadan dolayı macun değişildi, temizlendi. Şimdi de böyle bir mavi ekran yiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
CVS0097 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2018 Mesajlar 1.050 Çözümler 7 Yer DENİZLİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektirik tesisatçısı 2 Temmuz 2022 #2 Çözüm: Driver Power State Failure Mavi Ekran Hatası Bu rehberimizde adım adım Driver Power State Failure mavi ekran hatasını çözüyoruz. Daha önce sizlerle temel mavi ekran analizini nasıl yapacağımıza www.technopat.net Artı 0 Eksi
Çözüm: Driver Power State Failure Mavi Ekran Hatası Bu rehberimizde adım adım Driver Power State Failure mavi ekran hatasını çözüyoruz. Daha önce sizlerle temel mavi ekran analizini nasıl yapacağımıza www.technopat.net