GTX 1050 Ti sistemde ekran kartı oyunlarda az kullanılıyor

Musab Gündoğdu

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Benim oyunlarda ekran kartım çok az kullanılıyor ve benim yardıma ihtiyacım var yazılımsaldır diye düşünüyorum, inşallah öyledir. Oynadığım oyunlar: Valorant, CS:GO, GTA V, FiveM. Sistemimde ekran kartı ve işlemci uyuşuyor.

Intel Core i7 3770 CPU 3.59GHz
NVIDIA GTX 1050 Ti 4 GB VRAM.
16.GB 3200 MHz RAM.

Merhaba. Benim oyunlarda ekran kartım çok az kullanılıyor ve benim yardıma ihtiyacım var yazılımsaldır diye düşünüyorum, inşallah öyledir. Oynadığım oyunlar: Valorant, CS:GO, GTA V, FiveM. Sistemimde ekran kartı ve işlemci uyuşuyor.

Intel Core i7 3770 CPU 3.59GHz
NVIDIA GTX 1050 Ti 4 GB VRAM.
16.GB 3200 MHz RAM.

Ekran kartınının tam performansını kullanabilmesi için grafik ayarlarını biraz da olsa yükseltmen lazım ki ekran kartı kendini gösterebilsin.

Sürücüler güncel mi?
evet güncel.

Ekran kartınının tam performansını kullanabilmesi için grafik ayarlarını biraz da olsa yükseltmen lazım ki ekran kartı kendini gösterebilsin.
deniyorum şuan

kullanım yükseldi ama fps düştü grafikleri yükseğe çekince fps düşüyor

Son düzenleme:
Evet güncel.

Deniyorum şu an.

Kullanım yükseldi ama FPS düştü grafikleri yükseğe çekince FPS düşüyor.

Evet maalesef işlemci ve ekran kartı daha yüksek grafiklere yetmediği için böyle bir sorun oluşuyor. Burada aslında yapılabilecek tek şey sistemi yükseltmek 😓

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı