GTX 1050 Ti sistemde ekrana görüntü gelmiyor

Vileblood

Decapat
Selamlar. Monitörüme arada bir görüntü gelmiyor. Arada birden kastım, en son 4 ay önce olmuştu, şimdi yine oldu. Bilgisayarımı normal kullanıyorum ve kapatıyorum. Yine açtığım zaman monitöre görüntü gelmiyor. Ne zaman olacağı hiç belli olmuyor. Bugün 2. defa oldu. ALT-F4 çekip fişi sök-tak yapıp düzeltiyorum ama bu olayın neden olduğunu merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Monitörüm çok eski. 1366x768 bir monitör. Markası Casper ve dönüştürücü kullanıyorum, o da maalesef ki bozuk.

Sistemim:
  • GTX 1050 Ti 4 GB.
  • i5 10400-F
  • H410M-H
  • 8 GB RAM.
  • 500GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Monitörüme arada bir görüntü gelmiyor. Arada birden kastım, en son 4 ay önce olmuştu, şimdi yine oldu. Bilgisayarımı normal kullanıyorum ve kapatıyorum. Yine açtığım zaman monitöre görüntü gelmiyor. Ne zaman olacağı hiç belli olmuyor. Bugün 2. defa oldu. ALT-F4 çekip fişi sök-tak yapıp düzeltiyorum ama bu olayın neden olduğunu merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Monitörüm çok eski. 1366x768 bir monitör. Markası Casper ve dönüştürücü kullanıyorum, o da maalesef ki bozuk.

Sistemim:
  • GTX 1050 Ti 4 GB.
  • i5 10400-F
  • H410M-H
  • 8 GB RAM.
  • 500GB SSD.

Monitörün bağlantı kablosu yani monitörü kasaya bağlayan kabloda sorun olabilir kabloyu çıkar monitöre bağlı olanı kasaya kasaya bağlı olanı monitöre bağla ama iyice sık sonra dene olmazsa aynı kablodan başka varsa onunla dene.

Dönüştürücü ya da kabloda sorun olabilir. Bir de monitörün modelini söyleyebilir misin?

Modeli bilmiyorum hiçbir yerde yazmıyor 10 yıllık monitör.

Dönüştürücü miladını doldurmuş, özellikle monitörde arada göz kırpmalar oluyorsa dediğim gibidir.

Göz kırpmalar olmuyor ama monitör kısmı dediğiniz gibi tamamıyla miladını doldurmuş.

Monitörün bağlantı kablosu yani monitörü kasaya bağlayan kabloda sorun olabilir kabloyu çıkar monitöre bağlı olanı kasaya kasaya bağlı olanı monitöre bağla ama iyice sık sonra dene olmazsa aynı kablodan başka varsa onunla dene.

Başka kablodan yok hocam maalesef ama benim sorunum geçici bir sorun dediğim gibi fiş sök tak yapınca düzeldi onu yaparsam bir daha olmaz mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı