Arkadaşlar direkt uzatmadan konuya gireceğim. Aşağıdaki videoyu biraz önce kendim kaydettim. Videoda nasılsa aynen öyle çalışıyor oyun. 2 dakika zor dayanabildim, oynanmayacak derecede kötü çalışıyor oyun. Var mıdır bunun bir çaresi?
Hocalarım bu cihaz eskiden bu şekilde değildi aynı oyunu çok daha iyi çalıştırıyordu şimdi neden böyle yaptığını anlayamadım. Kaspersky ile tam tarama falan da yaptım belki mining virüsü vardır diye ancak sonuç temiz çıktı. Denetim masasından Güç Seçenekleri'ne baktım, orada Nihai Performans'a ayarlıymış. Acaba bunun bir etkisi var mıdır?
Şimdi baktım da işlemcin boost bile yapmamış, temel frekansının bile altında çalışıyor videoda. Cihazın güç ayarlarıyla ilgisi olabilir. İşlemcin şu an olması gereken frekanslarda çalışmıyor, güç ayarlarını kurcalayın.
Güç seçeneklerinden yüksek performansı seçin. FPS değerleri için bir şey siyemeyeceğim fakat droplar ve harita yüklenmemesinin temel nedeni HDD. Hem oyun hem de sistem HDD'ye kuruluysa büyük sıkıntı bir an önce SSD alın.
Güç seçeneklerinden yüksek performansı seçin. FPS değerleri için bir şey siyemeyeceğim fakat droplar ve harita yüklenmemesinin temel nedeni HDD. Hem oyun hem de sistem HDD'ye kuruluysa büyük sıkıntı bir an önce SSD alın.
Bende de sistem SSD'ye oyun HDD'ye kuruluydu. Harita yüklemesi yaparken bayağı bir drop yiyordum ve yerler görünmez oluyordu. Dayanaöayıp oyunu SSD'ye kurdum ve drop sorunu vb düzeldi.
Bende de sistem SSD'ye oyun HDD'ye kuruluydu. Harita yüklemesi yaparken bayağı bir drop yiyordum ve yerler görünmez oluyordu. Dayanaöayıp oyunu SSD'ye kurdum ve drop sorunu vb düzeldi.