GTX 1050 Ti sistemde G-Sync ayarını değiştirdikten sonra G-Sync açılmıyor

Baran Çelik1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ekran kartım GTX 1050 Ti, monitörüm ASUS TUF VG259QR. G-Sync açmıştım NVIDIA pendulum testinde G-Sync seçebiliyordum ve çalışıyordu ama ben emin olamadım sonra Technopat Sosyal'de bir arkadaşın yazmış olduğu yazıyı gördüm ve NVIDIA Denetim Masası'ndan G-Sync ayarları bölümüne girdim ve sonra yukarıda bulunan ekran sekmesine geldim orada G-Sync uyumlu göstergesi diye bir şey vardı ve ben de onu açtım. Oyuna girince gösterge falan gelmedi ve oyunda kasma hissiyatı vardı sonra NVIDIA pendulum testine girdim ve G-Sync seçeneğini seçemediğimi fark ettim galiba G-Sync kapandı ve hiçbir şekilde geri açamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığınız ara kablo nedir G-Sync özelliğinden faydalanabilmeniz icin DP portunu kullanmanız gerekiyor.

DP kablo kullanıyorum o bahsettiğim ayar yüzünden G-Sync kapandı herhalde. Forumda birisi G-Sync ayarlarına girip sonra yukarıdaki ekran sekmesine gelip G-Sync uyumlu göstergesi seçeneğini aç demişti. Ben de açtım sonra oyuna girince kasma hissiyatı vardı ve NVIDIA penduluma girince de G-Sync seçeneği seçilmiyordu sonra NVIDIA Denetim Masası'ndan varsayılan ayarları geri yükle dedim ve sistemi yeniden başlattım. Ondan sonra tekrardan G-Sync ayarlarını yaptım ve G-Sync açıldı cevabınız için teşekkürler.

Kullandığınız ara kablo nedir G-Sync özelliğinden faydalanabilmeniz icin DP portunu kullanmanız gerekiyor.

Bu arada LoL'de G-Sync çalışmıyor sizce neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı