GTX 1050 Ti sistemde GTA Online’da FPS düşüyor

İşletim sistemi
Windows 10

Dxmo

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Ballistix 8GB RAM
SSD veya HDD modeli
Netac N535S 480 GB
Ekran kartı
Palit GTX1050 Tİ 4GB 128Bit
Anakart
Biostar A320MH
İşlemci
AMD Ryzen 3 1200AF 3.1GHZ
Merhaba, iyi gecelerz yaklaşık 1 aydır hiçbir sorun yokken sadece GTA Online'da drop yiyorum. Ayarlarımı paylaştım. Hikaye modunda bir sorun yok fakat Online girdiğimde drop yiyorum. Anlamadığım bir şekilde Texture Quality ayarını yükseğe çekemiyorum. Ayarı yapıyorum oyunu kapatıp açtırıyor, giriyorum fakat yine Normal oluyor. Epic Games'de. oynuyorum, dosyaları doğruladım bir sorun çıkmadı. Kasayı alalı yaklaşık 10 ay oluyor. Başka oyunlarda drop da yemiyorum sadece GTA Online'da oluyor ve FiveM'de. Oyunu silip yüklemek son çarem çünkü internetim çok yavaş 80 GB dosyayı 27 saatte yüklüyorum. Oyun SSD'de yüklü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu 30 FPS'e düşürürseniz sorun giderilecek ancak eski akıcılık olmayacaktır.

Hocam oyundan olabilir bende de oluyor ara sıra ama düzeliyor aynı zamanda V-Sync'yi kapatın.

Hocam oyundan olabilir bazı güncellemelerle optimizasyonu düşürebiliyorlar diye bir şey duydum bende de oluyor ara sıra ama düzeliyor aynı zamanda V-Sync'yi kapatın.

Deneyeceğim teşekkürler.

Hocam oyundan olabilir bende de oluyor ara sıra ama düzeliyor aynı zamanda V-Sync'yi kapatın.

V-Sync'i kapattığımda Online'ye girmeye çalıştığımda oyun kapanıyor nedense. Bir de sorun internet ile kaynaklanıyorda olabilir mi?

Son düzenleme:
Deneyeceğim teşekkürler.

V-Sync'i kapattığımda Online'ye girmeye çalıştığımda oyun kapanıyor nedense. Bir de sorun internet ile kaynaklanıyorda olabilir mi?

Drop sorunlarda internetinde payı var ama her oyunda değil GTA 5 buna dahil mi bilmiyorum bende de buna benzer sorun var anlık drop giriyor yanımdaki oyuncu 1 saniyede TAA uzaklara giriyor bu sizde de oluyor mu?

Drop sorunlarda internetinde payı var ama her oyunda değil GTA 5 buna dahil mi bilmiyorum bende de buna benzer sorun var anlık drop giriyor yanımdaki oyuncu 1 saniyede TAA uzaklara giriyor bu sizde de oluyor mu?
Yok suanlık öyle birşeyle karşılaşmadım ama çok drop giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…