GTX 1050 Ti sistemde Hell Let Loose donuyor

atakansogut

Hectopat
Merhaba oyun aniden donuyor ve ancak Görev Yöneticisi'nden kapatabiliyorum. Anti aliasing mod community ve kalitesini High'ta ve view Distance'ı da High'ta oynuyorum onun dışındaki ayarlar Low'da. Sistemimin önemli parçaları aşağıdaki gibi, şimdiden teşekkürler.
  • MSI GTX 1050 Ti OC.
  • AMD Ryzen3 2200G.
  • 12 GB G.Skill 2733 MHz RAM.
  • MSI A320M Pro VD/S

Merhaba oyun aniden donuyor ve ancak Görev Yöneticisi'nden kapatabiliyorum. Anti aliasing mod community ve kalitesini High'ta ve view Distance'ı da High'ta oynuyorum onun dışındaki ayarlar Low'da. Sistemimin önemli parçaları aşağıdaki gibi, şimdiden teşekkürler.
  • MSI GTX 1050 Ti OC.
  • AMD Ryzen3 2200G.
  • 12 GB G.Skill 2733 MHz RAM.
  • MSI A320M Pro VD/S
İşlemci ve ekran kartının eskiliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Hell Let Loose gerçek maçlarda 100 kişi işlemciyi deli gibi tüketebiliyor, ben i7 11700F ile 60fps anca alıyorum öyle söyleyeyim. Ekran kartı Vram sınırlanması da olabilir ama Hell Let Loose için problem büyük ihtimal işlemciden kaynaklanıyor. Hazır AM4 anakartın varken bir ryzen 5 5500 alabilirsin (Yaklaşık 3000TL). O kadar bütçem yok dersen ikinci el bir Ryzen 5 3600 bakabilirsin, ekran kartın 1050Ti olmasına rağmen bence sorunun çözülecektir. Tabii MSI Afterburner gibi bir programla test edip emin olmayı unutma.

İşlemci ve ekran kartının eskiliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Hell Let Loose gerçek maçlarda 100 kişi işlemciyi deli gibi tüketebiliyor, ben i7 11700F ile 60FPS anca alıyorum öyle söyleyeyim. Ekran kartı VRAM sınırlanması da olabilir ama Hell Let Loose için problem büyük ihtimal işlemciden kaynaklanıyor. Hazır AM4 anakartın varken bir Ryzen 5 5500 alabilirsin (yaklaşık 3000TL). O kadar bütçem yok dersen ikinci el bir Ryzen 5 3600 bakabilirsin, ekran kartın 1050 Ti olmasına rağmen bence sorunun çözülecektir. Tabii MSI Afterburner gibi bir programla test edip emin olmayı unutma.

Hocam bildiğim kadarıyla oyun içinde VRAM kısıtlama ayarı yok, normalde 1080P'de 40 FPS civarı alıyorken bazı haritalarda 20'leri görünce 720P'ye çekmek durumunda kaldım. Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler,muhtemelen dediğiniz gibi işlemci kaynaklı ama son 2 gündür filan bu durum oluyor,depolama alanı ile alakalı mı acaba diye düşünmedim değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı