OsmanAtess Zeptopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #1 RAM Corsair Vengeance 8GB 3000MHZ Ekran kartı GTX 1050Ti Anakart Asus b350m k İşlemci Ryzen 3 2200 g minidump.rar Minidump dosyamın linki yardımcı olursanız sevinirim.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #2 İndirme seçeneği yok maalesef. Dosyaları klasöre aktarın. O şekilde paylaşın. Artı 0 Eksi
KS KS OsmanAtess Zeptopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #3 Umut Nas dedi: İndirme seçeneği yok maalesef. Dosyaları klasöre aktarın. O şekilde paylaşın. Genişletmek için tıkla... Dosyaları klasöre aktardım tıkladığım zaman sağ üste indirme seçeneği görünüyor da bende. Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: İndirme seçeneği yok maalesef. Dosyaları klasöre aktarın. O şekilde paylaşın. Genişletmek için tıkla... Dosyaları klasöre aktardım tıkladığım zaman sağ üste indirme seçeneği görünüyor da bende.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.864 Makaleler 18 Çözümler 452 Yer Valisiz Vilayet! 15 Haziran 2022 #4 OsmanAtess dedi: Dosyaları klasöre aktardım tıkladığım zaman sağ üste indirme seçeneği görünüyor da bende. Genişletmek için tıkla... Sizde görünüyor ama herkesin indirebilmesi için uygun hale getirmemişsiniz. Sorun orada. Ya yeniden herkese açık şekilde paylaşın ya da MediaFire'a yükleyin. Artı 0 Eksi
OsmanAtess dedi: Dosyaları klasöre aktardım tıkladığım zaman sağ üste indirme seçeneği görünüyor da bende. Genişletmek için tıkla... Sizde görünüyor ama herkesin indirebilmesi için uygun hale getirmemişsiniz. Sorun orada. Ya yeniden herkese açık şekilde paylaşın ya da MediaFire'a yükleyin.