- Ekran kartı
- GTX 1050 Ti 4 GB
- Anakart
- Asus H110M-C
- İşlemci
- i3 6098P
Son 1 aydır herhangi bir oyunda bilgisayar bir anda donuyor ve ses de takılmaya başlıyor bunun üzerine bilgisayarı tuşundan kapatıp açtığımda nvlddmkm mavi ekran hatasını verdi. Bilgisayar yaklaşık 5 yıldır bende. Daha öncesinde ısınma sorunları oldu macununu falan değiştirip halledebilmiştim. Şimdi de dediğim gibi direkt donuyor ve hiçbir oyun oynanmıyor. 7.3/7.9 RAM kullanıyor ve %98 de GPU kullanımı var.
Bilgisayar parçalarının bilgilerini aşağıda verdim. Ayrıca RAM'in de bilgilerini falan görsel olarak ekledim. Minidump dosyasına baktığımda herhangi bir şey yoktu. Bilgisayardan çok anlamadığımdan da sistem-çakışmalar/paylaşım da bir şeyler yazıyordu onları da ekledim belki bir işe yarar. Anlayan varsa yardım etsin kafayı yiyeceğim.
Bilgisayar parçalarının bilgilerini aşağıda verdim. Ayrıca RAM'in de bilgilerini falan görsel olarak ekledim. Minidump dosyasına baktığımda herhangi bir şey yoktu. Bilgisayardan çok anlamadığımdan da sistem-çakışmalar/paylaşım da bir şeyler yazıyordu onları da ekledim belki bir işe yarar. Anlayan varsa yardım etsin kafayı yiyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör: