Lixas Femtopat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #1 Merhaba son zamanlarda Valorant'a girerken geç açılıyor ve menüde kasıyor maçlara geç giriyor sürekli ban yemekten bıktım yardımcı olabilir misiniz? Sistemim: GeForce GTX 1050 Ti. AMD Ryzen 3 1200. 8 GB RAM.
Merhaba son zamanlarda Valorant'a girerken geç açılıyor ve menüde kasıyor maçlara geç giriyor sürekli ban yemekten bıktım yardımcı olabilir misiniz? Sistemim: GeForce GTX 1050 Ti. AMD Ryzen 3 1200. 8 GB RAM.
raunennkel Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #2 Harddiske mi kurdun? , bir de RAM'in biraz düşük kalıyor olabilir.
Lixas Femtopat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #3 raunennkel dedi: Hard diske mi kurdun? Bir de RAM'in biraz düşük kalıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet HDD'ye kurulu.
raunennkel dedi: Hard diske mi kurdun? Bir de RAM'in biraz düşük kalıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet HDD'ye kurulu.
raunennkel Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #4 Lixas dedi: Evet HDD'ye kurulu. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen ondan dolayı bir düşüklük vardır bir de RAM düşüklüğünden dolayı.
Lixas dedi: Evet HDD'ye kurulu. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen ondan dolayı bir düşüklük vardır bir de RAM düşüklüğünden dolayı.
Lixas Femtopat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #5 raunennkel dedi: Muhtemelen ondan dolayı bir düşüklük vardır bir de RAM düşüklüğünden dolayı. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol SSD'ye kurdum ve düzeldi fikir verdiğin çok teşekkür ederim.
raunennkel dedi: Muhtemelen ondan dolayı bir düşüklük vardır bir de RAM düşüklüğünden dolayı. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol SSD'ye kurdum ve düzeldi fikir verdiğin çok teşekkür ederim.
raunennkel Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #6 Lixas dedi: Çok sağ ol SSD'ye kurdum ve düzeldi fikir verdiğin çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek.
Lixas dedi: Çok sağ ol SSD'ye kurdum ve düzeldi fikir verdiğin çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek.