emirkaya44 Centipat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #1 Mehabalar birkaç gündür "VIDEO_TDR_FAILURE nvlddmkm.sys" hatası alıyorum. Buyurun minidump dosyalarım: DMP.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Sistemim. NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti. Intel Core i5-4590 8 GB RAM. 1 TB HDD. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ekim 2021
Mehabalar birkaç gündür "VIDEO_TDR_FAILURE nvlddmkm.sys" hatası alıyorum. Buyurun minidump dosyalarım: DMP.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Sistemim. NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti. Intel Core i5-4590 8 GB RAM. 1 TB HDD.
Çözüm emirkaya44 29 Ekim 2021 FurkannC dedi: @emirkaya44, sorunu çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Evet sorun galiba HDMI kablosunda. Baktığımda gevşek duruyordu çıkarıp taktım düzeldi. Sorun onunla mı alakalı bilmiyorum ama durum böyle oldu.
FurkannC dedi: @emirkaya44, sorunu çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Evet sorun galiba HDMI kablosunda. Baktığımda gevşek duruyordu çıkarıp taktım düzeldi. Sorun onunla mı alakalı bilmiyorum ama durum böyle oldu.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 29 Ekim 2021 #2 @emirkaya44, sorunu çözebildin mi? Artı 0 Eksi
KS KS emirkaya44 Centipat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #3 FurkannC dedi: @emirkaya44, sorunu çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Evet sorun galiba HDMI kablosunda. Baktığımda gevşek duruyordu çıkarıp taktım düzeldi. Sorun onunla mı alakalı bilmiyorum ama durum böyle oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
FurkannC dedi: @emirkaya44, sorunu çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Evet sorun galiba HDMI kablosunda. Baktığımda gevşek duruyordu çıkarıp taktım düzeldi. Sorun onunla mı alakalı bilmiyorum ama durum böyle oldu.