Bilgisayarımı açma tuşuna basıyorum ve önce BIOS ekranı daha sonrada Windows ekranı geliyor. Fakat sonradan da monitörüm 'no signal' yazısını çıkarıyor ve ekran gidiyor. Windows arka planda çalışıyor ve HTML girişini çıkar tak yaptığımda ekran geri geliyor. Yine aynı şekilde kasadaki yeniden başlat tuşu ile Windows'u yeniden başlattığımda veya güvenli modda çalıştırdığımda sorunsuz olarak açılıyor. Ama bilgisayarı kapatıp açarsam sorun yeniden tekrarlıyor. Bu sorun bilgisayarımı sıfırladıktan sonra olmaya başladı ve öncesinde hiç yaşamamıştım. Anakartta, RAM'de, ekran kartında, monitörde, HTML kablosunda veya girişinde bir problem olduğunu düşünmüyorum çünkü dediğim gibi daha düne kadar sorunsuz çalışıyordu ve sıfırlamamla beraber sorun ortaya çıktı. Bu arada ek bilgi daha vermek istiyorum; ekran kartım 1080p olsa da benim monitörüm maksimum 1366x768 çözünürlüğünü destekliyor ve zaten bilgisayarı o çözünürlükte kullanıyorum. Driverlarım ve BIOS güncel.
Bu arada bilgisayar dilinden fazla anlamam o yüzden daha anlaşılır yazabilirseniz mutlu olurum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
- A320M-DS2
- NVIDIA GTX 1050 Ti.
- AMD Ryzen 3 1200.