GTX 1050 Ti sistemden PS4 Slim'e geçilmeli mi?

batufpsz

Picopat
Daha fazla  
Şu anda aktif olarak kullandıgım sistem GTX 1050 Ti R3 1300X 400W PSU 8x2 DDR4 3200 MHz RAM 800GB HDD A320M ASRock anakart PS4 Slim'le takaslıyim mi sizce?

Söylemeyi unutmuşum PS4'ün içinde The Last of Us, Red Dead Redemption2, FIFA23 var ve tek kol.

Düşünülebilir. En azından PS4 üyelik paketi alırsınız onlarca oyun oynarsınız ama yeni oyunlar eskisi gibi konsola gelmiyor. Ama gene de değerlendirilebilir.

Sisteminizin aşağı yukarı PS4 ile aynı performansı vereceğini düşünüyorum. Kaldı ki elinizde bilgisayar olacak. Sadece oyun için kullanmayacaksınız sonuç olarak. Elinizde başka bir bilgisayar varsa düşünülebilir. Ayrıca PS4'te rekabetçi oyunları oynamanız daha zor olacak. Ancak takaslamayı düşünüyorsanız zaten daha çok hikayeli oyun oynadığınızı düşünüyorum.

Evet hikayeli oyunları biraz daha çok seviyorum ve aktif olarak kullandığım sistemde bu biraz zor.

Ekran kartı düşük hocam oyunlarda zorluk çekebilir. Ama sisteme upgrade yapılırsa belki bazı oyunları oynayabilir. Dediğiniz gibi bilgisayar günümüzde şart.

Ekran kartı düşük hocam oyunlarda zorluk çekebilir. Ama sisteme upgrade yapılırsa belki bazı oyunları oynayabilir. Dediğiniz gibi bilgisayar günümüzde şart.
öğrenci olduğum için yükseltmem birazcık zor takaslıyimmı size göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…