mezarvirtuozu Hectopat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2017 #1 AMD A10-7870K MSI A68HM-E33 V2 EVEREST RANGE-7 PEAK-650W Bu sisteme MSI Gaming X 1050 Ti çekersem PSU'dan yana sıkıntı olur mu? Çok okudum bu kasayla ilgili yorumları herkes emanet etme diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2017
AMD A10-7870K MSI A68HM-E33 V2 EVEREST RANGE-7 PEAK-650W Bu sisteme MSI Gaming X 1050 Ti çekersem PSU'dan yana sıkıntı olur mu? Çok okudum bu kasayla ilgili yorumları herkes emanet etme diyor.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.758 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2017 #2 Everest güven veren bir firma değil, kasa elinde var mı? Varsa güç kaynağı üzerindeki değerleri söyle, +12V kanalından ne kadar güç veriyor?
Everest güven veren bir firma değil, kasa elinde var mı? Varsa güç kaynağı üzerindeki değerleri söyle, +12V kanalından ne kadar güç veriyor?
mezarvirtuozu Hectopat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2017 #3 Yeterlilik açısından demiyorum. Kalite bakımından değiştirilmeli midir? Onun yerine bunu almayı düşünüyorum; ZALMAN Z3 PLUS 600LE 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA Ayrıca, işlemcinin termal macunu yenilenmesi gerekiyor. Ve kasamın içi çok pis Dosya Ekleri psu.jpg 36,9 KB · Görüntüleme: 100
Yeterlilik açısından demiyorum. Kalite bakımından değiştirilmeli midir? Onun yerine bunu almayı düşünüyorum; ZALMAN Z3 PLUS 600LE 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA Ayrıca, işlemcinin termal macunu yenilenmesi gerekiyor. Ve kasamın içi çok pis
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.758 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2017 #4 Zalman Z3 Plus modelindeki PSU gayet kaliteli bu modeli alabilirsin, daha güncel kasalara da yönelebilirsin. Everest kaliteli bir firma değil zaten, imkanın varsa değiştir, sistemi Evereste teslim etmek doğru gelmiyor.
Zalman Z3 Plus modelindeki PSU gayet kaliteli bu modeli alabilirsin, daha güncel kasalara da yönelebilirsin. Everest kaliteli bir firma değil zaten, imkanın varsa değiştir, sistemi Evereste teslim etmek doğru gelmiyor.
mezarvirtuozu Hectopat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2017 #5 Kasanın herhangi bir sıkıntısı yoksa almak istiyorum. Görünüş pek önemli değil benim için.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.758 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2017 #6 Zalman Z3 Plus modelini araştırabilirsin, bu kasayı kullananların sayısı epey fazladır. Onların yorumlarına da bakarak karar verebilirsin.
Zalman Z3 Plus modelini araştırabilirsin, bu kasayı kullananların sayısı epey fazladır. Onların yorumlarına da bakarak karar verebilirsin.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 24 Aralık 2017 #7 Kasanın bir problemi yok ama gerçekten eskidi. Birçok alternatifi çıktı piyasaya. Bu saatten sonra bu kasayı almayı doğru bulmuyorum. Benzer fiyatta Akasa Venom LX 600W modeline bakabilirsin.
Kasanın bir problemi yok ama gerçekten eskidi. Birçok alternatifi çıktı piyasaya. Bu saatten sonra bu kasayı almayı doğru bulmuyorum. Benzer fiyatta Akasa Venom LX 600W modeline bakabilirsin.
mezarvirtuozu Hectopat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2017 #8 Vatan'dan alacağım kasayı. Tekrardan montaj yaptıracağım ve termal macun sürdüreceğim. Bunun için Vatan'da bulunan bi kasa önerebilir misin?
Vatan'dan alacağım kasayı. Tekrardan montaj yaptıracağım ve termal macun sürdüreceğim. Bunun için Vatan'da bulunan bi kasa önerebilir misin?