GTX 1050 Ti sisteme format atılırsa performansı artar mı?

Ne ne alaka format yap der gibi formata teşvik ediyor direkt sorun formatla çözülmeyebilir.
Aslında format atmak isterim çünkü önceden crack yapıyordum ve virüs ün yavaşlattığını düşünüyorum. attığım konudaki format işlemi temiz midir? Format atmadan önce mcafee üyeliğim var tam tarama yaparım ne kadar doğrudur bilmem ama eğer virüs bulmaz ise garantiye ya da sade iletişime göndereceğim
Ne ne alaka format yap der gibi formata teşvik ediyor direkt, sorun formatla çözülmeyebilir.

Sadece Far Cry damı yoksa başka oyunlarda da aynı mı?
hemen just cause 2 de gösterebilirim ss alıp

Aslında format atmak isterim çünkü önceden crack yapıyordum ve virüs ün yavaşlattığını düşünüyorum. Attığım konudaki format işlemi temiz midir?
Hocam crack FitGirl cpy skidrow gibi grupların oluyor genelde ve bunlar virüs içermiyor bu virüs yalanını ortaya atanlar gidip yeşil download reklamına basanlardan başka birisi değil siz gerçekten virüs olduğu düşünüyorsunuz orası başka ama sadece Far Cry da böyleyse o zaman sorun oyundadır.

Sanırım sadece onda sorun değil yüksek ayarlarda böyle. Full tarama yapıp virüs var mı diye kontrol edeceğim.

Eki Görüntüle 1066579
Sanırım sadece onda sorun değil yüksek ayarlarda böyle. Full tarama yapıp virüs var mı diye kontrol edeceğim.
Anladım hocam eğer bir şey olmaz derseniz format da atabilirsiniz.
Ama hala sorulacak sorular var örneğin bu sorunu ne zamandan beri yaşıyorsunuz aldığınızdan berimi yoksa bir şey olduktan sonra mı?

Anladım hocam eğer bir şey olmaz derseniz format da atabilirsiniz.
Ama hala sorulacak sorular var örneğin bu sorunu ne zamandan beri yaşıyorsunuz aldığınızdan berimi yoksa bir şey olduktan sonra mı?
Tam bilmiyorum. Ama aldığımızdan beri değil.

Tamam hocam format atın olmazsa haber verin kaybedecek bir şey yok zaten herhalde Snappy Driver İnstaller programıyla bütün yazılımları güncelliyebilirsiniz formattan sonra.
Anladım. Sağ olun moralim baya bozuldu umarım FPS im artar.

formattan sonra bunu da inceleyeceğim.

şimdilik iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…