GTX 1050 Ti sisteme hikayeli oyun önerisi

Ascendency

Hectopat
Makaleler
3
Sistemim:
Anakart: Gigabyte H110M-S2
İşlemci: i5 7400.
RAM: X2 Crucial 8 GB DDR4-2400 CT8g4dfs824a.
Ekran kartı: MSI GTX 1050 Ti OC 4 GB.
SSD: Kingston SV300S37A120G 120GB.
HDD: Seagate Barracuda ST1000DM010-2EP102 1TB.

Bu sistem için görüntüler çok kötü değilken 60 FPS alabileceğim, çok fantastik unsurlar içermeyen, hikayesi iyi olan, çok pahalı olmayan bir oyun arıyorum. RPG tarzı olsa daha iyi olur.

Titanfall 2,
Tomb Raider serisi,
Deus Ex Mankind Divided,
Metro oyunları çok uygun şu anda.
Dead Island zombileri seviyorsan iyi olur, kısa bir oyun zaten baymaz.

Çok fantastik unsurlar içermeyen, gerçekçilikten çok uzaklaşmayan pek fazla oyun yok maalesef piyasada.

Red Dead Redemption II gibi bir şeye ihtiyacım var. Başka benzer bir oyun yok mu? Yani evreninden veya grafiklerinden bahsetmiyorum. Gerçekçilik seviyesi ve kalitesi.

Kesinlikle Witcher 3 oynamanizi tavsiye ederim. Kendi sistemim ile orta-yuksek grafiklerde rahatca oynayabiliyorum ama sizin sisteminiz hakkinda pek bir bilgim yok maalesef. Zaten benziyor sistemlerimiz.

Red Dead Redemption II gibi bir şeye ihtiyacım var. Başka benzer bir oyun yok mu? Yani evreninden veya grafiklerinden bahsetmiyorum. Gerçekçilik seviyesi ve kalitesi.
AC oyunları var ama düşmanların seviyesine ulaşabilmek için saçma sapan görevler yapmanız gerekiyor RDR2 kalitesinde maalesef oyun yok

Peki Men of War tarzı RTS oyunu önerebilir misiniz? Cossacks 3 satın almıştım ama barış zamanı bitene kadar sadece atlı basıp her yeri ele geçiriyorlar. Gerçekçi bir oyun arıyorum.

Peki Men of War tarzı RTS oyunu önerebilir misiniz? Cossacks 3 satın almıştım ama barış zamanı bitene kadar sadece atlı basıp her yeri ele geçiriyorlar. Gerçekçi bir oyun arıyorum.
Sanırım savaş atmosferli oyun istiyorsunuz. This War of Mine oyunu güzel bir oyundur. Oyunda savaşan kişi biz değiliz gerçi ama, duymuşsunuzdur illaki. Tavsiye ederim.

Sanırım savaş atmosferli oyun istiyorsunuz. This War of Mine oyunu güzel bir oyundur. Oyunda savaşan kişi biz değiliz gerçi ama, duymuşsunuzdur illaki. Tavsiye ederim.
Duymadım. Hayır, o tarz oyunlar değil. Hikayeli oyun istiyordum ama yoksa RTS de olabilir. Önerdiğiniz oyun RTS değil.

Duymadım. Hayır, o tarz oyunlar değil. Hikayeli oyun istiyordum ama yoksa RTS de olabilir. Önerdiğiniz oyun RTS değil.
Hikayeli bir oyun zaten, hikayesi de çok güzel. RTS bir oyun değil ama.
RTS oyunlar oynamadığım için tavsiye edemeyeceğim.
Buradan çok satanlar veya en iyiler kategorisini seçerek, sayısız oyun bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…