GTX 1050 Ti sisteme işlemci önerisi

Bütçe
1500

OOlcay

Hectopat
Yer
Under 6 feet of dirt
Daha fazla  
Şimdiki sistemimde Intel Core i5 7400 var. Ryzen 5 1600 işlemciye geçmeyi düşünüyorum. Ekran kartım GeForce GTX 1050 Ti ve şimdilik değiştirmek için bütçem yok; ancak ileriki zamanlarda değiştirmek istersem R5 1600 işlemci yeni nesil ekran kartları için yeterli olur mu? Önerilerinizi bekliyorum.

Yeni nesil TripleA oyunlar için yeterli olacağını zannetmiyorum.

Geçmişken en azından Intel 10.nesil veya AMD 3.nesil geçmeni tavsiye ederim. Aksi taktirde yaptığın yükseltmeye değeceğini düşünmüyorum.

Ben 1050Ti ile i3-10100F kullanıyorum. Genel olarak medium ayarlarda olmak üzere piyasadaki bütün oyunları oynuyorum. Yeni oyunlarda düşüğe çekmem gerekebiliyor. AMD istiyorsanız 1600'e falan bakmayın. biraz daha bütçe ayırıp daha yükseğe yönelin.

Şimdi bütçeyi harcamak mantıksız olur. DDR5'i bekle hem biraz daha para biriktirirsin hem de piyasa oturur. Elindeki parayı da döviz/altın veya banka gibi yerlerde tutabilirsin.

Bende de 1050 Ti mevcut. CPU değişikliğine geçen hafta gittim ve Ryzen 5 3600X aldım. Ekran kartı olarak da 3050 Ti beklemekteyim. CPU değişikliğine gidecek iseniz AMD 3. nesil bir işlemci alın derim.

Bende de 1050 Ti mevcut. CPU değişikliğine geçen hafta gittim ve Ryzen 5 3600X aldım. Ekran kartı olarak da 3050 Ti beklemekteyim. CPU değişikliğine gidecek iseniz AMD 3. nesil bir işlemci alın derim.

Geçmişken en azından Intel 10.nesil veya AMD 3.nesil geçmeni tavsiye ederim. Aksi taktirde yaptığın yükseltmeye değeceğini düşünmüyorum.

Acaba Ryzen 3 3100 yeterli olur mu? Ryzen 5 3. nesil işlemciler minimum 1600 TL'den başlıyor. Bütçem el verir mi bilmiyorum şuan.

Ryzen 3 3100, 3000 serisi ekran kartlarına darboğaz yapar mı bilemiyorum ama 2000 serisi olarak 2060 Super ve 2070'e kadar darboğaz yapmıyor. Bunun için internette biraz araştırma yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…