GTX 1050 Ti sisteme işlemci ve RAM önerisi

Sloty

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Sistemim yukarıda yazıyor öncellikle işlemcim artık ekran kartını çoğu yeni oyunda CoD Warzone gibi veya Apex gibi ekran kartını artık yediremiyor ve de acayip ısınıyor Warzone'da 40 FPS üstü görmüyor ve 2 çekirdekli olduğundan dolayı artık çoğu oyunda yetersiz kalıyor kullandığım i3-7100 işlemcisini ideal bir fiyata satacağım piyasadaki fiyatı 1900TL olarak görünüyor.
Yeni nesil oyunları açabilecek örnek vereyim CoD Warzone veya yeni çıkan oyunları stabil güzel bir şekilde oynatabilecek bir işlemci öneriniz var mı fiyat maksimum.
1900 TL GTX 1050 Ti ile sıkıntısız oynatabilecek iyi işlemci önerileriniz var ise çok güzel ve de atacağınız işlemciye uyumlu bir anakart önerebilir misiniz anakartım: ASUS Prime B250M-K yeni nesil oyunları stabil şekilde oynatabilecek güzel işlemci ve anakart önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Not: RAM öneriniz varsa çok güzel olur :D RAM de yetersiz kalıyor.

Merhabalar. Sistemim yukarıda yazıyor öncellikle işlemcim artık ekran kartını çoğu yeni oyunda CoD Warzone gibi veya Apex gibi ekran kartını artık yediremiyor ve de acayip ısınıyor Warzone'da 40 FPS üstü görmüyor ve 2 çekirdekli olduğundan dolayı artık çoğu oyunda yetersiz kalıyor kullandığım i3-7100 işlemcisini ideal bir fiyata satacağım piyasadaki fiyatı 1900TL olarak görünüyor.
Yeni nesil oyunları açabilecek örnek vereyim CoD Warzone veya yeni çıkan oyunları stabil güzel bir şekilde oynatabilecek bir işlemci öneriniz var mı fiyat maksimum.
1900 TL GTX 1050 Ti ile sıkıntısız oynatabilecek iyi işlemci önerileriniz var ise çok güzel ve de atacağınız işlemciye uyumlu bir anakart önerebilir misiniz anakartım: ASUS Prime B250M-K yeni nesil oyunları stabil şekilde oynatabilecek güzel işlemci ve anakart önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Not: RAM öneriniz varsa çok güzel olur :D RAM de yetersiz kalıyor.
İşlemci:Ryzen 3 3100
Ram:2×8 GSKILL 3200MHZ

NOT:Bendede aynı ekran kartı var sistemdende memnunum bilgin olsun hocam.Alta kendi sistemimide bıraktım.

Dosya Ekleri

• IMG-20210806-WA0002.jpg
    IMG-20210806-WA0002.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 37
i3-7100 2. el piyasası 650-850 TL ayrıca Total bütçeniz tam olarak nedir?
Yani 1200 1300 civarında işlemcinin bakımını yapıp 950 gibi bir fiyata vereceğim macununu falan yenileyip temizleyip.
İşlemci: Ryzen 3 3100.
RAM: 2×8 G.Skill 3200MHz.

not:bende de aynı ekran kartı var sistemdende memnunum bilgin olsun hocam. Alta kendi sistemimide bıraktım.
Sağ ol işlemci olarak bende AMD düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı