GTX 1050 Ti sisteme kaç watt PSU gerekli?

zeljkoo

Decapat
Daha fazla  
RAM
DDR4 8 GB
İşlemci
i3-7100 3.9 GHz
Merhaba arkadaşlar, benim PSU bozuldu ama kaç W ve hangi marka model alacağım konusunda bir fikrim yok. Kaç W almalıyım ve ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, benim PSU bozuldu ama kaç W ve hangi marka model alacağım konusunda bir fikrim yok. Kaç W almalıyım ve ne önerirsiniz?

4 senedir sorunsuz kullanıyorum

@zeljkoo dediğim gibi 300W bile yeter. Sıfır tarafına bakınca, pek de iyi olmayan ama günü kurtarabilir Aerocool VXP 400W modeli bile Teknobiyotik'te 760 TL ki onun yerine biraz daha üzerine ikinci el, az kullanılmış daha iyi bir model de bulunabilir. Tabii ayırdığınız bütçe önemli.

Abi eger demesen ben anlamam pek PSU'dan o yuzden buyuk ihtimal su anki 500 diye 500'luk alacaktim o da bosa para olacakti zaten ogrenciyim. Buna da niye 500 takmislar anlamadim ama 300 oyun oynarken falan sıkıntı cikarmaz isimi gorur değil mi? Bu arada simdi baktim bu bozulan Versality 500W 80+.

Buna da niye 500 takmislar anlamadim ama 300 oyun oynarken falan sıkıntı cikarmaz isimi gorur değil mi?

Fazla takılması bir sorun olmaz, bir miktar boşluk olması da genel kapasiteye oranla daha az yük bindireceği için daha iyidir denilebilir. Hatta olası yükseltmelerde de avantaj sağlar. Yalnız, 300W model bakarsanız 12V kanalının verebileceği değere dikkat etmeniz gerekir. Yoksa etikette kocaman 300W yazıp, 12V kanalından 150W verebilen modeller de mevcut.

Bir de elinizdeki 1050 Ti, ekstra güç bağlantısına sahip bir model ise 300W modellerde o bağlantı genelde olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…