Toblerone Dağları Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 90 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #21 Bsd Kaymak dedi: Adam akıllı yaptığında bütün distrolara fark atar. Bu distroların çoğu genel kullanım için üretiliyor, performans odaklı değil. Tamamen performans odaklı ve en az kaynak kullanımına sahip bir distro buildlersen işler tamamen terse döner. Genişletmek için tıkla... Anladım bilgi eksikliğim için özür dilerim. Reddit kullanıcı adını verebilir misin?
Bsd Kaymak dedi: Adam akıllı yaptığında bütün distrolara fark atar. Bu distroların çoğu genel kullanım için üretiliyor, performans odaklı değil. Tamamen performans odaklı ve en az kaynak kullanımına sahip bir distro buildlersen işler tamamen terse döner. Genişletmek için tıkla... Anladım bilgi eksikliğim için özür dilerim. Reddit kullanıcı adını verebilir misin?
Bsd Kaymak Hectopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #22 Toblerone Dağları dedi: Anladım bilgi eksikliğim için özür dilerim. Reddit kullanıcı adını verebilir misin? Genişletmek için tıkla... u/parallelq
Toblerone Dağları dedi: Anladım bilgi eksikliğim için özür dilerim. Reddit kullanıcı adını verebilir misin? Genişletmek için tıkla... u/parallelq