T thesafak Yoctopat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #11 Emre Aker dedi: bu iyimiş buna bakacağım tavsiye için teşekkür ederim O da bitti. Genişletmek için tıkla... Birşey değil.
Emre Aker dedi: bu iyimiş buna bakacağım tavsiye için teşekkür ederim O da bitti. Genişletmek için tıkla... Birşey değil.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 8 Eylül 2023 #12 Emre Aker dedi: O da bitti. Genişletmek için tıkla... Şaşırdım açıkçası o zaman bir Fallout 1 patlatın. Hazır bakmışken Baldur's Gate 2'de oynayın.
Emre Aker dedi: O da bitti. Genişletmek için tıkla... Şaşırdım açıkçası o zaman bir Fallout 1 patlatın. Hazır bakmışken Baldur's Gate 2'de oynayın.
Lowzy1232 Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #13 Emre Aker dedi: Hepsini oynadım ama tavsiye için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bannerlord da guzel oyun bak istersen.
Emre Aker dedi: Hepsini oynadım ama tavsiye için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bannerlord da guzel oyun bak istersen.