GTX 1050 Ti sisteme yükseltme önerisi

O bilgisayar için 1050 Ti belki en fazla RX 570 maksimum karttır. Her iki kart da, 1080P'de, bir çok oyunda, oyununa göre, Low - Medium - High akıcı görüntü verir. Daha iyisini istiyorsan, komple upgrade etmelisin. İşlemci ve anakart da değiştirmelisin.

Sadece ekran kartına yatırım yaparsanız bütçenizin tamamı ile darboğaz yaşayacaksınız bence yapabileceğiniz en mantıklı şey sisteminizi 2.el olarak satın üstüne bütçenizi koyun o sisteminizi satmanızdı ayarlamanızdı biraz sürse o arada ekran kartları yavaş yavaş düşüyor zaten o bütçeye 1660 belki 1660S'li bir sistem toplayabilirsiniz.

Yalnız şöyle de olabilir. Belki kartı önce alır, performans düşüklüğünü kabul eder, sonra parası olunca, diğer parçaları alır. Bu ekran kartı piyasası, çok rezil durumda. Ülke olmuş Bangladeş. Ben bu kartların fiyatlarının düşeceğini hiç zannetmiyorum. Aksine çıkar bile. Ekran kartı alsın, Bottleneck'li takılsın, sonra anakart işlemci değiştirir, Ryzen sisteme falan geçer.

Oda bir seçenek hocam ama sonradan tekrar o bütçelere çıkıp almak istemeyebilir eğer ben sonradan bütçe oluşturup upgrade yaparım derse dediğiniz mantıklı.

Bence sistemi toptan satın, 3,5 veya 4 bine giderse iyi olur diye düşünüyorum. Üzerine de koyun 3 eklerseniz 6,5 - 7 bin liraya 1660 Superli bir hazır sistem alırsınız. Üstelik işlemcisi de Ryzen 3600 filan olabilir.

He okumadan direk yazdım, ekran kartı yetmiyor diyorsanız direk satın. Yeni PC alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…