GTX 1050 Ti sisteme yükseltme önerisi

ErenGenc41

Hectopat
Daha fazla  
2020 gibi bir PC toplamıştım üç yıldır az çok beni idare ediyordu hala da idare ediyor istediğim oyunları açıyor oynatıyor fazla bilgisayar oynayan biri değilim ara sıra dönem dönem oynuyorum ama yeni oyunları hiç denemedim ve kaldırmayacak gibi hissediyorum eski olduğu için birkaç parçasını geliştirmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

MSI GeForce GTX 1050 Ti Aero​

Intel i5-9400F​

MSI H310M Pro-VDH Plus​

550W Power Supply​

RAM'i tam net bilmiyorum iki tane 8 GB Corsair takılı çok kötü değildi diye hatırlıyorum.

Hocam birçok etmeni belirtmemişssin.
1-) hangi oyunları oynayacaksın?
2-) bütçen ne kadar parça başına veya toplam?

Bütçeyi belirleyemiyorum çünkü şu anki fiyatlar hakkında hiçbir bilgim yok çok zorlamak istemiyorum çünkü sürekli oyun oynayan birisi değilim ama yeni çıkan oyunları indirip denerim PlayStation'dan gelen oyunları vs. tam bir bütçe söyleyemiyorum kusura bakmayın.

Ölü platforma yatırım yapılmaz, satın ve yeni sistem alın.
hiç mi işlevi olmaz işlemcim falan o kadar kötü değildi diye hatırlıyorum ekran kartını falan değiştirsem yetmez mi

Son düzenleme:
@ErenGenc41 en fazla ekran kartını yükseltip RTX 2060 falan takarsınız hocam. İşlemci yükseltmeyin boşa, ölü platform. Paranız boşa gider.

Valla hocam dediğim gibi en son 4 5 sene önce bu parçalarla ilgilendiğim için fiyatlara hakim değilim ben en son 1080 Ti da kaldım hala iş görür mü onlar sizce

1080Ti günümüz için hâlâ iyi sayılabilecek bir kart ancak çok eskidi hocam. Daha güncel kartlara yönelmenizi tavsiye edebilirim. 9400F günümüz üst seviye kartlarıyla darboğaz yapar, o yüzden güncel sisteme geçmenizi önerdim ama bütçeniz el vermiyorsa sadece ekran kartı değişin, 1050Ti'dan sonra ilaç gibi gelecektir. İkinci elden 1660 Super veya RTX 2060 gibi kartlara bakın isterseniz. RX 6600 de alınabilir ancak bazı oyunlarda bayağı darboğaz yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…