En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus Prime B550M-A AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B550M-A AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.170,95 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu halde bile 12420 TL oluyor ki bu fiyata muadil olacak hazır sistemler var.
Önümde 2 opsiyon var: Ya 2. elden uyguna attığım parçaları almaya çalışacağım ya da bilgisayarı 2. elden satıp yenisini alacağım. Bütçe olarak 10K'den fazla harcamak istemiyorum toplamda. Bilgisayarı sat yenisini al derseniz de kaça satmalıyım sizce?
Ek olarak elimden çıkarmak istediğim 75Hz 1ms 24" AOC monitör var. Onu fiyata dahil edecek şekilde ayrı bir öneri daha yaparsanız sevinirim.
Yeni sistem almanız her halükarda daha mantıklı.
Elinizdeki sistemi monitör dahil şekilde toplur olarak satarsanız 7K alıcı bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
12K yükseltme yapmak yerine bilgisayarınızı ve monitörünüzü direkt olarak satın, yükseltmeye ayırdığınız bütçe ile birleştirin ve daha güçlü bir hazır sistem + 144Hz Monitör mis.
Yeni sistem almanız her halükarda daha mantıklı.
Elinizdeki sistemi monitör dahil şekilde toplur olarak satarsanız 7K alıcı bulabilirsiniz diye düşünüyorum.