Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.024 Makaleler 4 Çözümler 49 1 Eylül 2020 #11 TanerS7 dedi: Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, sağlıcakla kalın. Şimdiden hayırlı olsun.
TanerS7 dedi: Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, sağlıcakla kalın. Şimdiden hayırlı olsun.
hsnhsynrsln Kilopat Katılım 6 Aralık 2018 Mesajlar 250 Çözümler 2 1 Eylül 2020 #12 TanerS7 dedi: Verdiğiniz önerileri bir kenara yazdım yavaş yavaş başlamak istiyorum birikmiş bir param yok ilk olarak 2x8 3000 MHz RAM almayı düşünüyorum mantıklı bir hareket olur? Genişletmek için tıkla... Bence ilk SSD alarak başlamalısın. Tabii bu yine de senin kararın.
TanerS7 dedi: Verdiğiniz önerileri bir kenara yazdım yavaş yavaş başlamak istiyorum birikmiş bir param yok ilk olarak 2x8 3000 MHz RAM almayı düşünüyorum mantıklı bir hareket olur? Genişletmek için tıkla... Bence ilk SSD alarak başlamalısın. Tabii bu yine de senin kararın.
T TanerS7 Femtopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 11 1 Eylül 2020 #13 hsnhsynrsln dedi: Bence ilk SSD alarak başlamalısın. Tabii bu yine de senin kararın. Genişletmek için tıkla... Genel olarak oyun oynadığım için bana RAM'in daha çok yararı olacağını düşünüyorum. Shinsai dedi: Rica ederim, sağlıcakla kalın. Şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Bana önerebileceğin 2x8 RAM var mı acaba ? Son düzenleme: 1 Eylül 2020
hsnhsynrsln dedi: Bence ilk SSD alarak başlamalısın. Tabii bu yine de senin kararın. Genişletmek için tıkla... Genel olarak oyun oynadığım için bana RAM'in daha çok yararı olacağını düşünüyorum. Shinsai dedi: Rica ederim, sağlıcakla kalın. Şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Bana önerebileceğin 2x8 RAM var mı acaba ?