GTX 1050 Ti sistemin düşük Rust performansı

İşletim sistemi
Windows 10

Violence

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selamünaleyküm arkadaşlar Rust oynarken PvP sırasında veya böyle item craft farm yaparken aşırı FPS düşüyor bazen düştüğü gibi kalıyor daha da yükselmiyor bazen ise 80 70 FPS alırken bir anda droplanıp 40 50 düşüyor ve öylece kalıyor destek çıkarsanız veya bir öneri çok minnettar kalırım.

-Sistemim-
Ekran kartı: MSI GTX 1050 Ti Gaming.
İşlemci: R3 1200.
RAM: 8 GB 3000MHz.

Özelliklerin çok da iyi değil 8 GB RAM Rust için yetersiz akıcı bir şekilde oynuyorsanız bir sıkıntı yok PvP de FPS düşmesi normal.

Aleyküm selam. Değerler normal gibi, akıcılık sizin ilk önceliğiniz ise grafik düşürme modu kullanabilirsiniz.

21 saattir oyundayımdım ve en fazla GPU: 62 gördü CPU: 40 lardaydı sürücüler güncel evet.

Sıcaklık değerleri gayet iyi isterseniz şunu bir uygulayın.
Windows+r ile çalıştırı açın services.msc yazıp kendinize göre gereksiz tüm hizmetleri kapatın ben böyle çözüm bulmuştum.

FPS dropları serverdan servere değismekle beraber belleğini çift kanal çalısacak sekilde 16 GB yapmakta kesinlikle yarar var. Bende yüksek oranda drop sorunu ortadan kalkmıstı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…