Nizamettin57
Kilopat
Merhaba, oyun oynarken ekranım bir anda siyah oldu. Ekran kartım Msi 1050 TI Gaming3. Yardımcı olur musunuz?
Burdamsiniz?Güncel sürücüler kurulu mu?
Bilsem windows güncelleme yaptı ondan sonra olması lazım.Hangi olay sonrası oluştu bu durum
Resim attim bakarmisiniz çözümü varmı.Bilgisayara format atmalısın windows update senin ekran kartı driverinin üzerine tekrar update yapmış olabilir ya da sen onun update üzerine update yapmış olabilirsin. Ekran kartı update yaparken temiz kurulum yap seçeneği vardır onu işaretlemek önemli.
Baktım bu normal değil öncelikle bu ekran kartını farklı bir bilgisayar da deneyip herhangi bir bozulma var mi test etmen gerekiyor . Ayrıca youtube a ekran kartı marka model black white screen problem yazarak hızlı ve etkili bir çözüme ulaşabilirsin.Resim attim bakarmisiniz çözümü varmı.
Hayır işlemci yaktım 2 gün önce [emoji2]Peki sizden rica etsem tw ile bakıp bi yardımcı olurmusunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.