worsewer Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #1 RAM 16 SSD veya HDD modeli ? Ekran kartı NVIDIA GeForge GTX 1050Ti Anakart ? İşlemci İ7 7700HQ 2.8 GHz Sons of The Forest almak istiyorum ama bilgisayarımın kaç FPS vereceğini bilmiyorum. Laptop kullanıyorum.
Sons of The Forest almak istiyorum ama bilgisayarımın kaç FPS vereceğini bilmiyorum. Laptop kullanıyorum.
Damnman Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 615 Çözümler 4 Yer İstanbul 28 Aralık 2024 #2 Ben Sons of Forest çıktığında denemiştim o zaman 1050 Ti vardı. Oyunun epey kastığını hatırlıyorum 30FPS bile alamıyordum. Belki optimize etmişlerdir diyeceğim ama çok ümitlenmeyin.
Ben Sons of Forest çıktığında denemiştim o zaman 1050 Ti vardı. Oyunun epey kastığını hatırlıyorum 30FPS bile alamıyordum. Belki optimize etmişlerdir diyeceğim ama çok ümitlenmeyin.
ThePunisher90 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 2.311 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #3 Youtube üzerinde araştırabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Youtube üzerinde araştırabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
worsewer Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #4 Anladığım kadarıyla düzgün oynatmaz sağ olun.