GTX 1050 Ti Stoklarının Tükenmesi

MSI GTX 1050 TI GAMING X modelini almanızı öneririm. Birkaç site ile mailleştim ve ay sonuna stoklarının yenileneceğini söylediler. Beklemede kalın.

Galax gtx 1050Ti EX OC modelini öneririm. Çift fanlı ve dediğiniz gibi ileride ısınma problemi çıkarmayacak bir kart, yüksek derecede overclockla geliyor ve en iyi yanı diğer firmaların tek fanlı modelleri ile aynı fiyata satılması tek eksiği normal 1050ti kartlara göre ek olarak 6pin güç girişine ihityaç duyması. Ben şu an aynı kartı kullanan bir bilgisayardan yazıyorum ve gayet memnunum. Sıcaklık olarak oyun esnasında maksimum 60 dereceyi gördüm boştayken ise 30-35 derece civarında geziyor.

Galax Nvidia GeForce GTX1050TI EX OC 4GB 128Bit (DX12) DDR5 Fiyatı

★ Galax GeForce GTX1050TI 4GB 128Bit GDDR5 EX O.C Ekran Kartı (50IQH8DVN6EC)

Msi Nvidia 4gb Gtx1050 Ti Gaming X 4g Gddr5 128 GittiGidiyor'da 275998713
Nerdeyse aynı fiyat. Çok daha performanslı bir kart. Bunu almanız daha mantıklı siz de kabul edersiniz umarım @melihool
Zaten fanların altındaki şey tüm markalarda aynı buna hiç şüphe yok. Bütün markalar arasında maksimum 5-10 fps oynar. Ben sadece arkadaş stoklarda bittiğini söylediği için bir alternatif önerdim ve biraz da kullanım deneyimimden bahsettim. Nvidia iş ortağı markalardan herhangi birisi rahatlıkla tercih edilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…