GTX 1050 Ti sürücü güncellenmeli mi?

Mert Erik

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
GTX1050 Ti son gelen güncellemeler yapılmalı mı?
Güncelleyen bazı arkadaşlarımda performans düşüşü olmuş.
Ayrıca yeni güncellemeler 3000 serisi için değil mi? 1000 serisine herhangi bir performans katkısı veya düşüşü yapar mı?

Yeni gelen güncellemeler benim ekran kartıma bir etki ediyor mu?

Bende öyle bir şey olur diye son güncellemeleri yapmadım.
Hocam evet etki ediyor, yani halen destekleniyor ekran kartınız. Genelde yeni sürücü geldiğinde önceden olan sorunlar giderilir ve bazen performans artışları olur. Lakin bu sürücü güncellemesinde düşük segment kartlarda böyle bir sorun oluyor, sıcaklık ve performans kaybı. Yakında gelecek sürücüyle beraber düzelir diye düşünüyorum.

Hocam evet etki ediyor, yani halen destekleniyor ekran kartınız. Genelde yeni sürücü geldiğinde önceden olan sorunlar giderilir ve bazen performans artışları olur. Lakin bu sürücü güncellemesinde düşük segment kartlarda böyle bir sorun oluyor, sıcaklık ve performans kaybı. Yakında gelecek sürücüyle beraber düzelir diye düşünüyorum.
Şuan kullandığım driver gayet stabil ve sorunsuz. Yeni gelecek güncellemeleri yapmasam bir sorun olur mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı