GTX 1050 Ti sürücü kurulumu

196449

Kilopat
2 gün önce GTX 1050 Ti Gaming X ekran kartı satın aldım. Bugün elime ulaştı ve bana driver CD si geldi. Sürücülerini yani driverlerini internet üzerinden mi kurmalıyım yoksa CD ile mi kurulum yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel sürücü olması için tavsiyem internetten indirip kurmanız olacaktır.

Nvidia'nın sitesi üzerinden kart modelinizi manuel seçerek, kartınıza ait güncel sürücülerine ulaşabilirsiniz.

Zaten CD'nin içinde Driver bulunmamakta. ASUS, MSI vs özel programları var sadece. Driver'ı indirip kurmanız gerekiyor.

Zaten CD'nin içinde Driver bulunmamakta. ASUS, MSI vs özel programları var sadece. Driver'ı indirip kurmanız gerekiyor.
O özel programları indirmek zorundamıyım? Yani indirmezsem birşey olur mu? Veya indirirsem daha mı iyi olur?

İndirmez iseniz bariz bir şekilde değil ancak fps kaybı yaşayabilirsiniz. Nvidia Driver yazarak arama motorunuza çıkan ilk siteden manual olarak ekran kartınızı ve işletim sisteminizi yazıp gerekli driver'ı indirebilirsiniz. Çıkan kurulum dosyası 300 400 Mb civarlarında olucaktır. Onun dışında ek olarak;
- VC Redist, DirectX Gibi yazılımları da kurun, En güncel ve sağlam oyun keyfi için W10PRO Kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…