GTX 1050 TI sürücü nasıl yüklenir?

Kafatası Eray

Hectopat
Daha fazla  
Kafamda bir soru var. GTX 1050 TI bir de aktif dönüştürücü aldım. Driver'i yüklü olmadıgı için görüntü gelmeyecek nasıl yükleyecem?
  • i3 4160
  • 8 GB RAM
  • R7 240
Bu donanımlar vardı. Bunu aldım iyi olmuş mu? Sıkıntı olmaz değil mi? LOL video yayın falan yapacam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geforce.com sitesine girip "drivers" bölümüne girin. Ekran kartınız ve işletim sisteminiz hakkında gerekli bilgileri girdikten sonra "start search" butonuna tıklayarak en üstteki, yani en son sürücüyü indirip kurulumunu yapabilirsiniz.

Hocam yayın için düşük bir sisteme sahipsin. Yayın yapılmaz demiyorum lakin şu an da yayın yapan çoğu kişinin sistemi baya iyi. Bende yakın zamanda sırf bunun için sistem toplayacağım. Tavsiyem sistemi fazla yoracak oyunlardan değil de daha basit oyunlar oynayarak başla bu işe. Zaten devamı gelirse geliştirirsin.

Hocam yayın için düşük bir sisteme sahipsin. Yayın yapılmaz demiyorum lakin şu an da yayın yapan çoğu kişinin sistemi baya iyi. Bende yakın zamanda sırf bunun için sistem toplayacağım. Tavsiyem sistemi fazla yoracak oyunlardan değil de daha basit oyunlar oynayarak başla bu işe. Zaten devamı gelirse geliştirirsin.
ceza yedi diye yazıyorum r7 240 ekran kartı takılıykende youtube üzerinden lol oyununda 60 fps canlı yayın veya video kayıt alıyorum oyundaki fpsde düşmüyor gta5 te yayın alıyodum zaten lol yetiyor bide ekran kartı aldım işte

Geforce.com sitesine girip "drivers" bölümüne girin. Ekran kartınız ve işletim sisteminiz hakkında gerekli bilgileri girdikten sonra "start search" butonuna tıklayarak en üstteki, yani en son sürücüyü indirip kurulumunu yapabilirsiniz.
kardeş bunları zaten biliyorum ama kafamda bi soru kaldı bendeki monitör vga aktif dönüştürücü aldım ekran kartını takınca driveri yok diye görüntü gelmiycek nasıl yüklüycem

Bildiğim kadarıyla işlemcinin içinde de dahili bir GPU var ve bu yüzden görüntü yine gelecek. Sen sadece internetten yükleyeceksin. Yanlışım varsa düzeltin.
bende öyle biliyorumda dönüştürücünün altına 1050ti aldım teamviverden bağlandım yükledim falan bişeyler yazmış kafam karıştı

Windows'un kendi içideki temel driverleri olduğu için görüntü gelecek. Sizde ilk iş olarak nvidia sitesine giderek oradan driveri indirip kurduğunuzda tam anlamıyla çalışmaya başlayacak dert etmeyin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı