GTX 1050 Ti Sürücü Yüklenmiyor

g.alada

Kilopat
Konuyla ilgili açılmış başlıklar sorunumu çözmedi. Sürücüyü yüklerken kurulum aşamasında kurulum başarısız oldu diye hata alıyorum. 2 3 gün önce Reggedit'den yanlışlıkla Nvidia Logging dosyasını sildim ondan olabilir mi ? Şu an bütün sürücüleri sildim ancak en güncelini indirmeme rağmen yüklenmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınızı nereden aldınız ?
DDU ile komple kaldırıp indirmeyi deneyin büyük ihtimal çözülecektir. Olmazsa diğer arkadaşlar yardımcı olurlar.

Vatan'dan 1 senedir kullanıyorum bir sorun yok benim yaptığım bir şeyden dolayı muhtemelen sorun.

DDU ile hepsini kaldırdıktan sonra yükleyemedim zaten. Kaldırırkende aynı sorun vardı, kaldırıma işlemi başarısız oldu diyordu DDU ile kaldırabildim.
Windowsu az once guncelledim sorun hala devam ediyor @Recep Baltaş
Sorun çözüldü aynısını yaşıyan arkadaşlar için. Windows güncel görünüyordu ancak güncelleme yardımcısı ile baktığımda bir update verdi, onu yaptıktan sonra, gforce experinace2ı kurabildim ve kendi içinde sürücüyü yükleyip güncelledi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı