claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.724 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #31 Yiğit Gençer dedi: Hackintool rehberimize bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nvidia GPU için o rehber ilgisiz Konu sahibi bizim Clover imajı ile denemeni rica edeceğim.
Yiğit Gençer dedi: Hackintool rehberimize bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nvidia GPU için o rehber ilgisiz Konu sahibi bizim Clover imajı ile denemeni rica edeceğim.
crazypat19 Kilopat Katılım 2 Eylül 2016 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #32 claus dedi: NVIDIA GPU için o rehber ilgisiz Konu sahibi bizim Clover imajı ile denemeni rica edeceğim. Genişletmek için tıkla... Daha önce denemiştim AMD Ryzen 5 1600 işlemci KULLANDIĞIM için kurulum ekranına gelmeden takılmıştı. tekrardan deneyip hatayı paylaşacağım . OpenCore'u güncellemek işe yarayabilir mi? crazypat19 dedi: Daha önce denemiştim AMD Ryzen 5 1600 işlemci KULLANDIĞIM için kurulum ekranına gelmeden takılmıştı. Tekrardan deneyip hatayı paylaşacağım. OpenCore'u güncellemek işe yarayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Farklı OpenCore ile denemdim yeniden macOS kurdum yine aynısı yine aynısı tanımıyor Clover ile Boot etmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Dosya Ekleri 44EF3EE6-3994-4634-824D-ECF728C301CF.jpeg 113,6 KB · Görüntüleme: 44 Son düzenleme: 25 Nisan 2021
claus dedi: NVIDIA GPU için o rehber ilgisiz Konu sahibi bizim Clover imajı ile denemeni rica edeceğim. Genişletmek için tıkla... Daha önce denemiştim AMD Ryzen 5 1600 işlemci KULLANDIĞIM için kurulum ekranına gelmeden takılmıştı. tekrardan deneyip hatayı paylaşacağım . OpenCore'u güncellemek işe yarayabilir mi? crazypat19 dedi: Daha önce denemiştim AMD Ryzen 5 1600 işlemci KULLANDIĞIM için kurulum ekranına gelmeden takılmıştı. Tekrardan deneyip hatayı paylaşacağım. OpenCore'u güncellemek işe yarayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Farklı OpenCore ile denemdim yeniden macOS kurdum yine aynısı yine aynısı tanımıyor Clover ile Boot etmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum.