Arkadaşlar, i5-7400 GTX 1050 Ti sistemim var. Tüm oyunlarda FPS çok düşük bir derecede ama en çok CS:GO oyununda belli oluyor. PUBG Lite'ta falan sadece drop giriyor ama CS'de her saniye 10-20 FPS. Tüm driverlarım son sürüm. DDU ile kaldırıp tüm driverları baştan kurdum. Ekran kartımın BIOS sürümünü güncelledim, harddiskime HD Tune ile test yaptım ve sorun çıkmadı. Windows'un arıza testiyle RAM'imi test ettim ve onda da hiçbir sorun çıkmadı. Tüm parçalarım sapa sağlam. Sıcaklık değerlerim CPU'da Maks. 65 minimum 45. GPU'da ise Maks. 75, minimum 55 arası değişiyor. Termal macunum zaten yeni, 1 ay oldu süreli. CS'de V-Sync kapalı ve ayarlarım en düşükte. Half Life'ta bile FPS 40'lara düşüyor. Arkadaşlar lütfen yardımcı olun.
Harddiskte veya depolamanızda sorun var ise veya Windows 10 bile zorluyorsa %100 kullanım oluyorsa sadece Windows'ta o zaman oyunlarda yükleme yapamaz
Bildiğim kadarıyla.
Harddiskte veya depolamanızda sorun var ise veya Windows 10 bile zorluyorsa %100 kullanım oluyorsa sadece Windows'ta o zaman oyunlarda yükleme yapamaz
Bildiğim kadarıyla.
Ekleme yapacak olursak, disk kullanımı %100 olmasa yinede kasmalar (disk kaynaklı olmayan) olabilir. Disklerdeki sorunlar FPS'i etkilemez. Yükleme sürelerindeki uzunluktan dolayı ani düşüşler yaşatabilir.