Arkadaşlar 2 gündür Valorant'ta maç içinde ani giren 3 saniyelik takılmalar oluyor. Çok sık olmuyor ama takılınca öldüğüm için sinir oluyorum. GTX 1050 Ti var ortalama 140 FPS alıyorum. Takılmanın sebebini anlamadım.
Arkadaşlar 2 gündür Valorant'ta maç içinde ani giren 3 saniyelik takılmalar oluyor. Çok sık olmuyor ama takılınca öldüğüm için sinir oluyorum. GTX 1050 Ti var ortalama 140 FPS alıyorum. Takılmanın sebebini anlamadım.
Nvidia Denetim Masası'ndan doku süzme gibi ayarları performans moduna çekip deneyebilir misiniz? GTX 1050Ti kullanıcısı olarak bu kartın fazla bir potansiyeli yok.
Sistemin kalanı nedir? 5600X ile 1050 Ti kullanan var 400 FPS alıyor ve sıfır takılma örneğin. Ekran kartı tek başına takılmaya neden olmaz eğer aşırı derecede ısınmıyorsa.
Oyun HDD'ye kurulu PC'de SSD yok. RAM 8 GB. Yeni RAM ekleyeceğim. Ama kafama takılan şey oyun çıktığından beri oynuyorum ve 2 gündür bu olayı yaşıyorum sadece. İşlemcim i3-9100F