Az önce Sahibinden'den görüştüğüm bir arkadaş, 1060 6GB Armour modeline karşılık 1050 Ti+8GB Crucial 2133 MHz RAM + 300 lira gibi bir takas teklifinde bulundu. Sistemimde şu an 16 GB RAM var. Öteki ay 4 daha eklemeyi düşünüyorum. Bizzat getirip test edelim düşünürsen dedi. Mantıklı mıdır?
Acil cevaplarınızı bekliyorum.
Az sonra teste gelecek, bu kartın nelerine dikkat etmeliyim belirtirseniz çok sevinirim.
16 GB bellek yeterli, daha eklemeye gerek yok şimdilik, eğer çok bellek kullanan programlar kullanmıyorsanız. Oyun için yeter yani. 1060'ı alacaksanız da karta en az 10-20 dakika stres testi yapın, yük altında ısınıyor mu, çok bağırıyor mu fanlar bunlara bakın.
Dostlar ekran kartını taktim fatura garanti her şey mevcut. İlk başta yanlış takmışım güç kablolarını o yüzden hata verdi. Şimdi doğru takınca sinyal yok diyor, 300 watt yetmiyor olabilir mi ? Yoksa eski driver olduğu için mı?
Dostlar ekran kartını taktim fatura garanti her şey mevcut. İlk başta yanlış takmışım güç kablolarını o yüzden hata verdi. Şimdi doğru takınca sinyal yok diyor, 300 watt yetmiyor olabilir mi ? Yoksa eski driver olduğu için mı?
GTX 1060 kullanabilmen için önerilen minimum güç kaynağı 400W değerinde olmalı. 300W bir PSU ile diğer donanım bileşenlerini de olaya dahil ettiğimizde yeni ekran kartını kullanman imkansız gibi. Bütçene uygun sağlıklı bir PSU önerisi alabilirsin.