GTX 1050 Ti ve A10 7890K Düşük FPS Sorunu

Kürşat Kuzucu

Decapat
Yakın zamanda performans sorunları için sistemime GTX 1050Ti ekran kartı aldım. Oynadığım oyunlar LOL, CSGO ve BattleField 3. 3 Oyunda da denedim test ettim ancak hiçbir zaman ekran kartı %80 veya 90'a çıkmıyor. LoL'de teamfight'larda FPS 40-50'ye düşüyor, CSGO'da 60 sabit FPS ancak birden drop oluyor 57 düşüyor sonra tekrar 60'a çıkıyor. Drop olayı BF 3'te de devam ediyor. Sistem bilgilerini paylaşıyorum. Yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim.

Sistem: Windows 10 64 Bit
İşlemci: AMD A10-7890K
Anakart: MSI A68HM Gaming
RAM: 2X4 DDR3 Corsair
GPU: MSI GTX 1050Ti Gaming X 4GB
Oyunlardan birkaç Afterburner ekran resmi aldım. Onları da yüklüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev yöneticisinde antimalware var sistemleri çok yoruyor

Bu konunun altında benzer konu listesinde aynı sorundan müzdarip 5 başlık daha var.

Demek ki bu cpu bu gpu'ya yetersiz.
7890K işlemcisi GTX 1050 TI'ı besleyemeyecek kadar güçsüz değil.

7890K işlemcisi GTX 1050 TI'ı besleyemeyecek kadar güçsüz değil.

Haklı olabilirsin. Kendim kullanıp denemedim.(Bende A8 var pentium 4 olsa bundan iyi). Ama beş tane benzer başlık önerebiliyor site.On tane önerse heralde aynı konudan on tane çıkacaktı. Eğer işlemci iyiyse sorun GPU'da. Ama bu kart düşük bütcelilerin en çok tercih ettiği, kendini kanıtlamış kartlardan bir tanesi sanırım.

Dikey eşitleme kapalı.

Antimalware kapamayı denediğimde ''erişim engellendi'' gibi bir hata alıyorum. Ayrıca Grafik kartım yeterince çalışmıyor, sorunum sistemin yorulması değil ki..
bunlarda fps yi etkiliyor diye dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…