GTX 1050 Ti ve B150M GAMING PRO ile sistem toplama

Godyx

Yoctopat
Daha fazla  
Dostlar elimde bu belirtmiş olduğum ekran kartı ve anakart bulunmakta. Ben bu parçaları tamamlayarak oyun oynamak istiyorum ve bütçem 3000TL. En fiyat performans şeklinde hangi parçalarla toparlayabilirim bu sistemi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hocam RAM'ler isteğe bağlı olarak değiştirelebilir.

Hocam RAM'leri şu anlık 8 GB kullanabilirim ileride Update yapacağım. Onun yerine işlemciyi daha iyi bir şey almak mantıklı olmaz mı?

Hocam RAM'leri şu anlık 8 GB kullanabilirim ileride Update yapacağım. Onun yerine işlemciyi daha iyi bir şey almak mantıklı olmaz mı?

Hocam i3 10100F gayet güzel bir işlemcidir ama isteğe bağlı olarak işlemcinizi değiştireyim.

Bu işlemci içime daha çok sindi hocam teşekkür ederim. Bir de şey sormak istiyorum SSD yerine 500GB HDD daha iyi olmaz mı?

Bu işlemci içime daha çok sindi hocam teşekkür ederim. Bir de şey sormak istiyorum SSD yerine 500GB HDD daha iyi olmaz mı?

Hayır hocam HDD oyunlarda dropa sebep olur ve yavaş kalır.
Artık HDD devri bitti diyebiliriz.
SSD almanızı öneririm.

Hayır hocam HDD oyunlarda dropa sebep olur ve yavaş kalır.
Artık HDD devri bitti diyebiliriz.
SSD almanızı öneririm.

Hocam bir arkadaşıma sordum ve bu işlemciyi benim anakartımın desteklemediğini söyledi. Bu doğru mu eğer doğruysa bana anakart hakkında da yardımcı olur musunuz?

Hocam bir arkadaşıma sordum ve bu işlemciyi benim anakartımın desteklemediğini söyledi. Bu doğru mu eğer doğruysa bana anakart hakkında da yardımcı olur musunuz?

Hocam gözümden kaçmış kusura bakmayın.
O anakart biraz eski en fazla i5 7.nesil destekler.
Kısaca sistemin anakartını da yükseltmeniz gerekli.
Anakart olarak bunu öneririm.

Anladım hocam bu anakart iyi gibi geldi gözüme. İşlemci olarak da şuna baktım sizce bu nasıl yoksa sizin dediklerinize mi yönelmeliyim?

Bu dediğiniz işlemci gayet performanslı güzel bende zaten ilk başta i3 önermiştim.
Ayrıca şu an i3 10105F de indirim varmış kaçırmayın.
Ama bütçe varsa ki bence gerek yok i5 10400F alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…