GTX 1050 Ti ve G4560 Görüntü Yok

Dostum sanırım işlemciyi temizlemişsen düzgün takamamışsındır. İnternette nasıl takılır adı altında bulabilirsin. Ben öyle yaptım şahsen.

Dostum sanırım işlemciyi temizlemişsen düzgün takamamışsındır. İnternette nasıl takılır adı altında bulabilirsin. Ben öyle yaptım şahsen.
İşlemciyi temizlemedim PC 8 aydır kapalı
Düzelmedi

Son düzenleme:
Pc 8 aydır hiç açılmadı, sen se hiç açmayı denemeden temizlik yapıp öyle mi açayım dedin doğru mu anladım yani bilgisayar en son ne zaman görüntü verdi monitöre.

Bence işlemci pinleri yamuldu Benim PC’de öyle olmuştu. Pinleri yamultmuşum.

Benzer sorun statik elektrikten ötürü birçok kez başıma geldi. CMOS işlemini tekrarla, ardından anakarta bağlı olan tüm kabloları çıkart. 8-10 dakika bekledikten sonra kabloları tak sonrasında da BIOS pilini çıkart, bi 5 dakikada öyle bekle. Sanıyorum ki görüntü verecektir.

Kardeşim bir şey söyleyecem olmayacak. Ne yaptığını harfiyen anlat durumu açıkla ona göre söyleyelim. İşlemciyi söktün mü söktüysen işlemcinin üzerindeki ok işareti anakarttakiyle aynı yere bakıyor muydu ? Yaşında küçük eğer resimdeki sensen. Keşke bir yazaydın buradan iş işten geçmeden önce.

Yok işlemci falan hiç ellemedim sadece fanları temizledim fırça ile ekran kartının üstündeki egzoz fanın üstündeki ve işlemci fanını uzun zaman aşmadığından bi açayım dedim no signal yazıyodu bende bios pili çıkar tak yaptım cmos temizlemeye çalıştım denedim yine açılmadı

Peki bu süreç öncesinde bilgisayarın çalışıyor muydu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…