Evet darboğaz olur. Hem saf işlemci olarak oyunlarda sıkıntı yaşarsın, hem de ekran kartını besleyemediği için sıkıntı yaşarsın. Yine de güzel bir yükseltme seçeneği. İleride işlemcini yükseltip daha iyi bir deneyim yaşayabilirsin. Bu arada Asus, MSI demek her zaman en kaliteli ve en iyi model demek değildir. AMD'nin ekran kartlarının üretici babalarından biri Sapphire'dir. Diğer marka/modeller stok ve farklı sebeplerden daha yüksek fiyata satış yapınca insanlar "hımm bu daha kaliteli" diyor. RX 570 Nitro+ aldım gayet güzel bir şekilde kullanıyorum.ASUS ROG STRIX modelini alayım diyorum. İşlemci ile sıkıntı yaşatır mı?
Hocam siz wattman hatası alıyor musunuz? Son zamanlarda iyice artmış bu problem ikileme düştüm.Evet darboğaz olur. Hem saf işlemci olarak oyunlarda sıkıntı yaşarsın, hem de ekran kartını besleyemediği için sıkıntı yaşarsın. Yine de güzel bir yükseltme seçeneği. İleride işlemcini yükseltip daha iyi bir deneyim yaşayabilirsin. Bu arada Asus, MSI demek her zaman en kaliteli ve en iyi model demek değildir. AMD'nin ekran kartlarının üretici babalarından biri Sapphire'dir. Diğer marka/modeller stok ve farklı sebeplerden daha yüksek fiyata satış yapınca insanlar "hımm bu daha kaliteli" diyor. RX 570 Nitro+ aldım gayet güzel bir şekilde kullanıyorum.
Sadece 1 kere bilgisayar açılırken yaşadım daha da yaşamadım. Sürekli RX 570-RX 580 ekran kartlarına güncelleme geliyor onları da yapmadım henüz.Hocam siz wattman hatası alıyor musunuz? Son zamanlarda iyice artmış bu problem ikileme düştüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.