GTX 1050 Ti ve G4560 Sistem

HeIpme

Hectopat
Daha fazla  
Ben şu an MSI GTX 1050 Ti'li İntel Pentium G4560'lı bir PC toplamak istiyorum. Bunları parça parça alıcam yani hepsini birlikte almaya bütçem yok. Anakakartım G4560'la uyumlu değil onun yanında bir anakart da almam lazım. Benim bunlarla alakalı 2 tane sorum var.

1. N11'de MSI GTX 1050 Ti buldum fiyatı daha düşük normalinden güvenebilir miyim ? 2. Önce ekran kartını mı almalıyım yoksa işlemciyle anakartı (Msi H110M Pro-Vd) mı almalıyım?

Ekran kartım şuan GF 6600 (256 MB 128 Bit) işlemcim ise Pentium E2140 (1.6 Ghz) şimdi eğer ben işlemciyi önce alırsam oyunları ekran kartım yetersiz olduğu için oynıyamıyacağımı düşünüyorum ama eğer önce ekran kartını alırsam işlemcinin yetersiz olduğunu biliyorum. Ben darboğaz olayını tam anlayamadım. Şimdi düşük işlemciye güçlü ekran kartı olursa o işlemci ekran kartını tamamen kullanamıyor ise o bana yeter bir süreliğine sonra diğerlerini de alıcam ama ekran kartını kullanmaya izin vermiyorsa önce işlemciden başlayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
1050 Ti fiyatını belirtir misiniz ? Anakart ve işlemci fiyatı sabit fazla değişken değil daha sonra alabilirsiniz, şu an en ucuz Palit 1050 Ti 824TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…