GTX 1050 Ti ve Gigabyte X58 aud7 uyumu

ilkay Kocaoğlu

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3-12100F//MSİ H610M-G//G-SKİLL RİPJAWSV 2x8 3600HZ//VİPER VPN100 512GB//SAPPHİRE PULSE RX 5700 XT//COOLER MASTER TD500//SHARKOON SHP-650
gigabyte.png

Bu anakarta GTX 1050 Ti takabilir miyim?
Sistemim.
Anakart: Gigabyte X58 aud7.
İşlemci: i7 930 (internetten GTX 1050 Ti ile testlerine baktım darboğazsız çalışıyordu)
RAM: 4 GB DDR3 1200 MHz.
Bu anakarta GTX 1050 Ti takabilir miyim?

Son düzenleme:
Takarsın çalışır ama tavsiye etmem, 4GB ram ile günümüz oyunlarının büyük bir çoğunluğu çalışmaz, ölü bir yatırım olur ayrıca. Komple anakart ve RAM hatta belkide yeni sistem almadan yatırım yapmayın.

Takarsın çalışır ama tavsiye etmem, 4GB ram ile günümüz oyunlarının büyük bir çoğunluğu çalışmaz, ölü bir yatırım olur ayrıca. Komple anakart ve RAM hatta belkide yeni sistem almadan yatırım yapmayın.
bi 4 gb ram daha eklesem olurmu

Günümüz oyunları oynamayacaksanız 1050 Ti gayet yeterli olur. Direkt olarak günümüz oyunlarına yetmez diyen arkadaşlara aldanmayın. Konuya gelecek olursak büyük ihtimalle uyumlu olur net bir şey söyleyemeyeceğim.
4+4 1600 ddr3 mhz ram buldum corsair bu ramleri taksam birde 450watt psu taksam bence iyi olur
Günümüz oyunları oynamayacaksanız 1050 Ti gayet yeterli olur. Direkt olarak günümüz oyunlarına yetmez diyen arkadaşlara aldanmayın. Konuya gelecek olursak büyük ihtimalle uyumlu olur net bir şey söyleyemeyeceğim.
youtubedan baya araştırdım bu anakarta 1050 ti takan birisi yok

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı