---Buğra--- Kilopat Katılım 13 Mart 2017 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2017 #1 Sistemim fotodakiler işte. Bu yaza doğru ekran kartını GTX 1050 ti yapıp RAM'i 12'ye çekeceğim. -Bunları yaptıktan sonra darboğaz yapar mı? -Battlefield 1'de high ayarlarda conquest'te -Tank, uçak kullanıp 50 FPS ve üstü oynar mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2017
Sistemim fotodakiler işte. Bu yaza doğru ekran kartını GTX 1050 ti yapıp RAM'i 12'ye çekeceğim. -Bunları yaptıktan sonra darboğaz yapar mı? -Battlefield 1'de high ayarlarda conquest'te -Tank, uçak kullanıp 50 FPS ve üstü oynar mıyım?
bilgisayaribozukadam Hectopat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 538 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2017 #2 Yer yer darboğaz olacaktır ama iyi bir performans alırsınız. Ultrada 40-50 FPS arası alırsınız diye düşünüyorum.
Yer yer darboğaz olacaktır ama iyi bir performans alırsınız. Ultrada 40-50 FPS arası alırsınız diye düşünüyorum.
---Buğra--- Kilopat Katılım 13 Mart 2017 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2017 #3 Başka bilen yok mu yav? Yardım
yh57 Megapat Katılım 27 Temmuz 2015 Mesajlar 408 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2017 #4 ---Buğra--- dedi: Başka bilen yok mu yav? Yardım Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2017
---Buğra--- dedi: Başka bilen yok mu yav? Yardım Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et