GTX 1050 Ti ve i3 6100 Sistem Ne Kadara Satılır?

emrederler

Decapat
Ben üniversitede başka bir şehiri kazandığım için PC'yi satma kararı aldım fakat ne kadar edeceğini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim ve monitör hariç diğer tüm parçaların 1 senelik garantisi var. Özellikleri;
  • Asus H110M anakart
  • Asus GTX 1050 Ti 4GB Ekran Kartı
  • 6. Nesil İ3 6100
  • 8GB Corsair RAM
  • 500W PSU
  • LED'li Fanlar
  • Cool Master'in kasası modelini bilmiyorum ama geçen hafta 400-500 lira arasında satılıyordu.
  • 1280x1024 monitör

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen monitörsüz fiyatını bekliyorum.

Monitör dahil ikinci el bir bilgisayar lazım bana da. Üyeler fiyat hakkında fikrini belirtsin. Uygun gelirse talip olurum, sen de istersen tabii.

Güzel bir f/p sisteminiz var. 2500-3000' e satabilirsiniz bence. Diğer ikinci ellerin fiyatina gore arttırabilirsin fiyatı.

Şu an bu sistemi 0 almak istersen 4000 liradan fazla vermen lazım adam 2'nci el diye 2000 liraya mı versin?
Sıfır parçalara Sahibenden sitesinden bakarsan 2000-3000'e bile toplarsın.

Son düzenleme:
Benim bir arkadaşımda bu sisteme yakın sistem vardı. AMD modeli diyebiliriz. 1800 TL gibi fazlasıyla düşük bir fiyata sattı. Sanırım siz monitör dahil 3000 TL gibi bir fiyata satabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…