Arkadaşlar özellikler yukarıda yazdığım şekildedir. Üniversitedeyim her hafta memlekete gidip geldiğim için laptop almayı düşünüyorum. Takas yapmayı düşünüyorum. Eğer taksitle alacak kişiler olursa yardımcı olabilirim. Monitör haricinde bütün ürünlerin 1.5 yıl garantisi vardır. RAM amazondan alınmadır ömür boyu garantisi var. Anakart İnventus'tan diğer ürünler ise İtopya'dan alınmadır.
İletişim: 0531 255 0837
Yer: Bursa/ Millet mahallesi
Arkadaşlar GeT ile veya çeşitli siteler üzerinden ürünü verebilirim komisyon ödendiği taktirde taksit yapabilirim. Get vs. uğraşmak istemeyen varsa önce ödeme sonra gönderim yapabilirim bursa'da tanıdığı olan varsa gelip deneyebilir ürünü.
Fiyat:3700
Ürün başlığını ve içeriğini sahibinden sitesinden kopyaladım ilginç bir şekilde Tİ ibaresini kabul etmiyor. Oradan kalma bir hata uyardığınız için teşekkürler.
Eğer bir moderatör bir arkadaşımız yardımcı olursa başlık konusunda sevinirim.
Ürün başlığını ve içeriğini sahibinden sitesinden kopyaladım ilginç bir şekilde Tİ ibaresini kabul etmiyor. Oradan kalma bir hata uyardığınız için teşekkürler.
Eğer bir moderatör bir arkadaşımız yardımcı olursa başlık konusunda sevinirim.
Hocam rapor et kısmından iletirseniz yardımcı olacaklardır. Bir de başka bir siteden kopyala-yapıştır yapıp konu açmak forumda yasak diye biliyorum. Dikkat edin geçici uzaklaştırma alabilirsiniz. İyi satışlar.
Hocam rapor et kısmından iletirseniz yardımcı olacaklardır. Bir de başka bir siteden kopyala-yapıştır yapıp konu açmak forumda yasak diye biliyorum. Dikkat edin geçici uzaklaştırma alabilirsiniz. İyi satışlar.