Tam konunun uzmanı değilim ama bende gtx 1080li bir sistem var ben ne olur ne olmaz diye 850W güç kaynağı almıştım herkes çok almıştın o sistem 650W bile anca tüketir dedi sizin içinde 500W bu sisteme yeterli olur bence.
Power Supply 80+ mı ve tam olarak modeli ne ona bakmak lazım. 12V çıkışı kaç W veriyor o da önemli. Ek olarak kasa 1 fan ile gelecek. Geleceğe dönük bir yatırım olmaz. Ayrıca bir kasa bakmanı tavsiye ederim.
Tam konunun uzmanı değilim ama bende gtx 1080li bir sistem var ben ne olur ne olmaz diye 850W güç kaynağı almıştım herkes çok almıştın o sistem 650W bile anca tüketir dedi sizin içinde 500W bu sisteme yeterli olur bence.
Millet boş yapmış. GTX 1070, R5 1600'de 850W kullanıyorum. 620W kullandığım zamanlarda PC, PSU'nun %75'ini kullanıyordu ve bu da haliyle PSU'nun tam kapasitede çalışmasına sebebiyet veriyor, fan sesi ve ısınma yapıyordu.
İnsanlarca çok bilinen yanlış da bu zaten. Şu kadar Watt PC'ne yeter deyip geçiyorlar. Önemli olan kafa ütülememesi ve sıcaklığın artmaması.
Önceki kasanızın PSU'su çok da kaliteli gibi durmuyordu bilgi vermedikleri için kutu açılımlarına bakmak zorunda kaldım. Bu işinizi fazlasıyla görecektir.