Yaklaşık 4-5 gün önce Valorant'ta orta ayarlarda 100-90 arası alırken dün ve bugün itibarıyla en düşük ayarlarda 30-50 FPS arası almakla beraber fareyi çevirmede takılmalar oluşuyor. Acaba NVIDIA güncellemesiyle mi alakalı diye, güncellemelere baktım. 500 MB güncelleme olduğunu gördüm ve bu güncellemeyi hemen kurdum. Sonradan tekrar Valorant'a girip FPS'ime baktığımda aynı şekilde kaldığını ve takılmaların devam ettiğini fark ettim.
Sizce sorun nedir?
FPS drop mu giriyor? DDU ile sürücüleri kaldırıp tekrar kurabilirsin? MSİ Afterburner ile kullanımların resmini çekip buraya atar mısın? Son olarak ayarları en yükseğe çekmeyi denedin mi?
FPS drop mu giriyor? DDU ile sürücüleri kaldırıp tekrar kurabilirsin? MSİ Afterburner ile kullanımların resmini çekip buraya atar mısın? Son olarak ayarları en yükseğe çekmeyi denedin mi?
Bazı bilgisayarcılar termal macun sürmeden sürdüm deyip size geri veriyorlar. Sürseler de en dandiğinden bir macun sürüyorlar. Onlara güvenmeyip bir tane şundan alın kendiniz yapın.