Rhytia Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #1 Sorum başlıktaki gibi şimdiden teşekkürler.
Mustafa773 Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 1.810 Çözümler 3 12 Temmuz 2023 #2 Rhytia dedi: Sorum başlıktaki gibi şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... En düşük ayarlarda 100 civarı gibi dahada az alabilirsin belki.
Rhytia dedi: Sorum başlıktaki gibi şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... En düşük ayarlarda 100 civarı gibi dahada az alabilirsin belki.
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 12 Temmuz 2023 #3 Mustafa773 dedi: En düşük ayarlarda 100 civarı gibi daha da az alabilirsin belki. Genişletmek için tıkla... Optimizasyonu normal CS'den bile iyi olacak bir oyuna böyle yazmanız çok garip. Arkadaş orta grafiklerde muhtemelen 140+ FPS alır.
Mustafa773 dedi: En düşük ayarlarda 100 civarı gibi daha da az alabilirsin belki. Genişletmek için tıkla... Optimizasyonu normal CS'den bile iyi olacak bir oyuna böyle yazmanız çok garip. Arkadaş orta grafiklerde muhtemelen 140+ FPS alır.
imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.315 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #4 O sistemde biraz da olsa darboğaz var hocam. Bende de 960 var bende merak ediyorum.
Mustafa773 Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 1.810 Çözümler 3 12 Temmuz 2023 #5 ardanoir dedi: Optimizasyonu normal CS'den bile iyi olacak bir oyuna böyle yazmanız çok garip. Arkadaş orta grafiklerde muhtemelen 140+ FPS alır. Genişletmek için tıkla... Olacak? şuanki optimizasyondan bahsediyoruz, ne olup ne olmuyacağı daha belli değil, orta ayarlarda 140+ şuanki optimizasyonda hiç sanmıyorum. Son düzenleme: 12 Temmuz 2023
ardanoir dedi: Optimizasyonu normal CS'den bile iyi olacak bir oyuna böyle yazmanız çok garip. Arkadaş orta grafiklerde muhtemelen 140+ FPS alır. Genişletmek için tıkla... Olacak? şuanki optimizasyondan bahsediyoruz, ne olup ne olmuyacağı daha belli değil, orta ayarlarda 140+ şuanki optimizasyonda hiç sanmıyorum.
Rhytia Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #6 Mustafa773 dedi: En düşük ayarlarda 100 civarı gibi daha da az alabilirsin belki. Genişletmek için tıkla... Benim için ideal zaten monitörüm 75 Hz. Teşekkürler. imbaran dedi: O sistemde biraz da olsa darboğaz var hocam. Bende de 960 var bende merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni bir işlemci almayı düşünüyorum büyük ihtimal yeni bir işlemci alacağım zaten. İşlemci yükseltirsem ne kadar yükselir FPS?
Mustafa773 dedi: En düşük ayarlarda 100 civarı gibi daha da az alabilirsin belki. Genişletmek için tıkla... Benim için ideal zaten monitörüm 75 Hz. Teşekkürler. imbaran dedi: O sistemde biraz da olsa darboğaz var hocam. Bende de 960 var bende merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni bir işlemci almayı düşünüyorum büyük ihtimal yeni bir işlemci alacağım zaten. İşlemci yükseltirsem ne kadar yükselir FPS?
Mustafa773 Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 1.810 Çözümler 3 12 Temmuz 2023 #7 Rhytia dedi: Benim için ideal zaten monitörüm 75 Hz. Teşekkürler. Yeni bir işlemci almayı düşünüyorum büyük ihtimal yeni bir işlemci alacağım zaten işlemci yükseltirsem ne kadar yükselir FPS? Genişletmek için tıkla... Aldığın işlemciye bağlı ne kadar yükseleceği? csgo işlemci bazlı bir oyun zaten.
Rhytia dedi: Benim için ideal zaten monitörüm 75 Hz. Teşekkürler. Yeni bir işlemci almayı düşünüyorum büyük ihtimal yeni bir işlemci alacağım zaten işlemci yükseltirsem ne kadar yükselir FPS? Genişletmek için tıkla... Aldığın işlemciye bağlı ne kadar yükseleceği? csgo işlemci bazlı bir oyun zaten.
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 12 Temmuz 2023 #8 Mustafa773 dedi: Olacak? şu anki optimizasyondan bahsediyoruz, ne olup ne olmuyacağı daha belli değil, orta ayarlarda 140+ hiç sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam fakat GTX 750 Ti gibi güçsüz bir kart bile yüksek performans veriyor bu oyunda. YouTube üzerinden benchmarklara bakmanızı öneririm.
Mustafa773 dedi: Olacak? şu anki optimizasyondan bahsediyoruz, ne olup ne olmuyacağı daha belli değil, orta ayarlarda 140+ hiç sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam fakat GTX 750 Ti gibi güçsüz bir kart bile yüksek performans veriyor bu oyunda. YouTube üzerinden benchmarklara bakmanızı öneririm.
Mustafa773 Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 1.810 Çözümler 3 12 Temmuz 2023 #9 ardanoir dedi: Haklısınız hocam fakat GTX 750 Ti gibi güçsüz bir kart bile yüksek performans veriyor bu oyunda. YouTube üzerinden benchmarklara bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Bu oyunda ekran kartı değil, işlemci performans verir. o 750ti li videoda hangi işlemci takılıymış onuda söylerseniz çok iyi olur
ardanoir dedi: Haklısınız hocam fakat GTX 750 Ti gibi güçsüz bir kart bile yüksek performans veriyor bu oyunda. YouTube üzerinden benchmarklara bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Bu oyunda ekran kartı değil, işlemci performans verir. o 750ti li videoda hangi işlemci takılıymış onuda söylerseniz çok iyi olur
Rhytia Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #10 Mustafa773 dedi: Aldığın işlemciye bağlı ne kadar yükseleceği? CS:GO işlemci bazlı bir oyun zaten. Genişletmek için tıkla... Bütçe maksimum 2500-3000 TL bir öneriniz var mı?
Mustafa773 dedi: Aldığın işlemciye bağlı ne kadar yükseleceği? CS:GO işlemci bazlı bir oyun zaten. Genişletmek için tıkla... Bütçe maksimum 2500-3000 TL bir öneriniz var mı?